Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre vijesti

Pranjić: Zglob je bolje, bit ću spreman za Kamerun

Danijel Pranjić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
14.06.2014.
u 17:15

- Gledajući Kamerunce protiv Meksika uočio sam da ima dosta prostora za napraviti nered - kazao je napadač Nikica Jelavić.

- Dobro se osjećam, zglob je puno bolje. Ako ovako ostane, trebao bih igrati protiv Kameruna. Nadam se samo da neće doći neka nova ozljeda - kazao je danas na konferenciji za medije hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić.

- Kad smo dolazili na SP, nitko se nije nadao nečemu protiv Brazila, iako smo dobro odigrali. Budemo li protiv Kameruna igrali kao protiv Brazila, imat ćemo dobru šansu - dodao je lijevi bek Kovačeve vrste.

Gledali ste Kamerun - Meksiko?

- Samo neke dijelove, vidio sam tri poništena pogotka, suci su opet dosta griješili. Kamerunci igraju dobar nogomet, no mi moramio misliti samo na sebe. U toj utakmici puno će se više pitati nas nego njih - kaže Pranjić.

Usporedba Neymara i Robbena?

- Robben je puno moćniji, iako je Neymar bolji s loptom. Nije me iznenadio Robben. Tri godine smo bili skupa u Bayernu, znam kakav je profesionalac i kad je spreman, teško ga može čuvati i najbolja svjetska obrana, kao što su Pique i Ramos. Robben će biti jedna od najvećih zvijezda SP-a. Nije me iznenadila ni Nizozemska, jer poznajem Van Gaala. Sve je sjajno ukomponirano i volio bih da oni budu prvi u toj skupini, da ne idemo na njih u osmini finala, jer su mladi, agresivni, rade fantastičan pritisak. No, isto tako ne očekujem da će Nizozemci biti svjetski prvaci, dok Španjolce vidim kao broj dva u toj skupini - kazao je Pranjić.

Igrači su jučer u Brazilu imali prvi slobodan dan. Proveli su vrijeme u kampu relaksirajući se u bazenu i nisu se odlučili otići u šetnju gradićem Praia do Forte.

- Ne znamo puno o Kameruncima, imamo vremena za analizu, no gledajući ih protiv Meksika, uočio sam da ima dosta prostora za napraviti nered - kazao je napadač Nikica Jelavić.

Neymar?

- Klasa za sebe, najveći talent kojega sam vidio. No, protiv nas je trebao biti isključen, da se to dogodilo, dobio bi suspenziju... - naglasio je Jelavić i dodao:

- Španjolska je pročitana knjiga, Nizozemci su ih razvalili. Engleska i Italija? Za Engleze sam, volio bih da nakon dugo vremena naprave nešto na SP-u.

>>Eduardo: Tužan sam, ali i malo sretan. Ipak sam ja Brazilac

>>Niko Kovač morao je reagirati puno dostojanstvenije

Komentara 5

SE
sestrićna
02:12 15.06.2014.

ima prostora ali nema za nikucu..

CA
canajisraM
05:06 15.06.2014.

E Moj Pranjicu ,ne vidim zasto bi ti igrao ,pa Vrsaljko je 3 x bolji i na pogresnom beku

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:48 14.06.2014.

Al sad je Franjic ozljedjen. Vrsaljko je odigrao solidno na lijevoj strani uz veliku pomoc Olica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije