Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC U STOPALO

Luka Modrić ipak nije teže ozlijeđen!

modrić luka
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
13.06.2014.
u 23:30

Nakon što veznjak Real Madrida dobije rezultate pregleda, znat će se je li išta ozbiljnije i hoće li moći nastupiti na utakmici s Kamerunom u srijedu.

Luka Modrić ipak nije teže ozlijeđen i trebao bi biti spreman za utakmicu s Kamerunom. Pokazala je to magnetska rezonanca koju je veznjak Real Madrida obavio u Salvadoru.

Očekuje se da će se Luka oporaviti tijekom subotnjeg dana odmora kojeg su dobili svi reprezentativci te se potom pridružiti suigračima na treningu

Modrić je u bolnici završio nakon utakmice s Brazilom. Dobio je udarac u stopalo pa se nakon susreta zaputio na pregled u Salvador, dok je ostatak reprezentacije produžio u kamp u Tivoli. Srećom, pokazalo se da nije ništa ozbiljnije.

Situaciju s Modrićem danas je prokomentirao izbornik Niko Kovač.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

- Luka je dobio jak udarac u stopalo, liječnici su otišli s njim. Vidjet ćemo o čemu se radi, ne daj Bože da je nešto ozbiljno - rekao je Kovač.

Problemi s ozljedama

Izbornik Kovač imao je problema s ozljedama tijekom priprema za Svjetsko prvenstvo. Zbog toga su otpali Niko Kranjčar, Ivan Strinić, Ivan Močinić i Ivo Iličević, a problema s ozljedom ima i Danijel Pranjić.

Podsjetimo, Modrić je protiv Brazila odigrao svih 90 minuta i bio motor naše momčadi. U jednom ga je trenutku Neymar u skoku udario laktom. Naši su igrači tražili izravni crveni karton, a sudac se odlučio pokazati samo žuti.

>> Modrić: Igrali smo jako dobro, nismo zaslužili poraz od Brazila

Komentara 39

DU
Deleted user
21:01 13.06.2014.

Onaj tko kritizira igru Modrica je ili slijep ili ne kuzi nogomet.

PI
pistaljka
23:14 13.06.2014.

Nevjerojatno je da HTV doslovno šuti o ovoj pljački hrvatskih bodova. Kada suci sude tako, onda je jasno da oni imaju pokriće za takva zlodjela od onih koji vladaju svjetskim nogometom. Danas samo kriminalci vladaju u svijetu, bila to politika, sport ili bilo što drugo. Hrvatska je bila bolja od Brazila, to je bilo jasno čitavom svijetu.

OO
oooo
22:21 13.06.2014.

ma kamerun moramo dobiti i bez modrića. kamerun je stvarno loš. sreća je za nas da je sudac danas mexikancima poništio 2 gola, tako da su pobjedili samo sa 1 razlike. tako mi možemo dobiti kameruna sa 2 razlike ie i tu smo u prednosi pred mexikom. već sada je jasno da će zadnja utakmica sa mexikom biti finalna utakmica za ulazak u osminu final i za nas, i za mexiko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije