Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI OLIMPIJSKI PRVACI

Senzacija u hrvatskom dijelu ždrijeba: Mađari izbacili Dansku!

Mađarska
Foto: Reuters
22.01.2017.
u 17:39

Ovaj je rezultat zanimljiv Hrvatskoj budući da ćemo, prođemo li do polufinala, igrati s pobjednikom susreta Mađarska – Norveška.

Senzacija u osmini finala Svjetskog prvenstva u rukometu u Francuskoj. Mađarska je s 27:25 izbacila Dansku, aktualnog olimpijskog prvaka.

Mađari su odigrali odličnu utakmicu i zasluženo izborili četvrtfinale u kojem će igrati protiv Norveške. Predvodio ih je Lekai koji je zabio šest golova, dok su Juhasz, Balogh i Jamali postigli po četiri. Danskoj nije pomoglo ni osam golova Hansena.

Mađari su bili u našoj skupini, upisali su samo dvije pobjede i završili na četvrtom mjestu. Od nas su izgubili 31:28, a opširnije o toj utakmici pročitajte ovdje. S druge strane, Danska je do danas bila vrlo uvjerljiva i upisala svih pet pobjeda.

Ovaj je rezultat zanimljiv Hrvatskoj budući da ćemo, prođemo li do polufinala, igrati s pobjednikom susreta Mađarska – Norveška.

>> Merci, Allemagne! Za drugi krug Nijemci su nam otkrili kvarove

Komentara 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:26 22.01.2017.

ovo je svjetsko prvenstvo i svi koji su tu nešto vrijede a oni drugi neka gledaju i pomalo uče

CA
cortesova arkebuza
17:52 22.01.2017.

Toliko o izjavama "pametnih" da rukomet igra 4-5 država na svijetu.

BE
BeroII
22:59 22.01.2017.

U kojoj su skupini olimpijski prvaci i jesu li prošli skupinu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije