Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

Za Stjepanovo liječenje do sada prikupljeno 130.000 kuna

Stjepan Rosandić
Goran Ferbezar/PIXSELL
09.09.2014.
u 16:14

Građani novac mogu donirati biranjem broja 060 944 944 ili uplatom na IBAN HR 4323400093111137879

U Vinkovcima su dvije osobe, Ivica Bartulović (56) i Stjepan Rosandić (30), oboljele od amiotrofične lateralne skleroze ALS-a i u tijeku rujna se provodi akcija prikupljanja novca kako bi i Stjepan, kako što je Ivica već to obavio, otišao na pekinšku kliniku gdje će mu kombiniranjem tradicionalne kineske medicine i transplantiranja matičnih stanica zaustaviti bolest i uz višemjesečnu terapiju je izgledno ozdravljenje. No, za to je potrebno prikupiti 300.000 kuna, a Vinkovčani su uvjereni kako će novac prikupiti i pomoći Stjepanovom ozdravljenju.

- Do sada je prikupljeno 130.000 kuna, ali kutija koja je postavljena u pješačkoj zoni kada je u subotu proveden masovni ledeni izazov, još je dostupna građanima, a donirati novac mogu biranjem broja 060 944 944 ili uplatom na IBAN HR 4323400093111137879. Uz to, prihod s rukomente utakmice ide za Stjepana kao i s koncerata Rade Šerbedžije i Miroslava Škore za trajanja 49. vinkovačkih jeseni, a pomoći će i nogometaši Cibalije - kaže Goran Rihelj, koordinator akcije prikupljanja pomoći za Stjepana Rosandića.

Ivica Bartulović se iz Kine vratio krajem kolovoza i za sada se vidi poboljšanje - više nije u kolicima već se kraće uz pomoć štapova za šetnju. To i Stjepanu ulijeva nadu u ozdravljenje.

>>Krenula velika humanitarna akcija za izlječenje Stjepana Rosandića oboljelog od ALS-a

>>Vinkovčani se zalili hladnom vodom kako bi Stjepan Rosandić otišao na liječenje u Kinu
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije