Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR S BOROVOM

Lovcima povoljna kupovina lovačkih čizama

Đuro Dečak
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/3
20.05.2014.
u 18:03

Lovci će predočenjem članske iskaznice HLS-a u svim prodavaocima „Borova“ moći kupovati lovačke čizme po cijeni nižoj za 20 posto

Predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Đuro Dečak i član uprave d.d. „Borovo“ Slavko Marjančević potpisali su u Požegi ugovor o poslovnoj suradnji kojom se lovcima u našoj zemlji omogućuje kupovina lovačkih čizama pod povoljnim uvjetima.

- Želimo da naši lovci nose i koriste isključivo proizvode hrvatskih tvrtki što je i sada slučaj u vlastitoj prodavaonici našeg saveza u Zagrebu, a uz to lovci će predočenjem članske iskaznice HLS-a u svim prodavaocima „Borova“ moći kupovati lovačke čizme ovog proizvođača po cijeni nižoj za 20 posto – kazao je prilikom potpisivanja ugovora general Dečak.

Zahvalu nakon potpisivanja je izrekao predstavnik „Borova“ Slavko Marjančević istakavši da je ova lovačka čizma novi proizvod u njihovom asortimanu od ove godine, a kroz protekle mjesece korištenja čizama iskustva lovaca su bila izuzetno dobra.

- Nadamo se da je ovo prvi korak jer bi plasman lovačkih čizama proširili na susjedne zemlje, te kasnije EU – kazao je S. Marjančević i dodao da je počela serijska proizvodnja, te da do kraja godine očekuju plasman pet tisuća pari čizama koje daju po promotivnim cijenama što je dosta povoljnije od uvoznih proizvoda. 

>> Započeli ‘lov’ na novac za razvoj ribolovnog i lovnog turizma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije