Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žestoke kritike

Kajin Sabor IDS-a u Pazinu nazvao balom vampira

Damir Kajin
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
16.07.2014.
u 15:42

Na Jakovčićevu izjavu da će dignuti Europu ukoliko bude narušen status Istre, Kajin je kazao kako se Europa nije digla niti u vrijeme razaranja Vukovara i genocida u Srebrenici

Sabor IDS-a održan prije nekoliko dana u Pazinu predsjednik Istarskih demokrata Damir Kajin nazvao je "balom vampira", ironično primijetivši kako su se u njegovoj bivšoj stranci počeli poistovjećivati s Isusom.

– Isus, međutim, nije bio ni kleptoman ni narkoman, prije je riječ o Judama, njih pedeset teže je od dva milijuna eura, a prije ulaska u politiku bili su podstanari - osvrnuo se danas u Puli Kajin, a nije poštedio ni počasnog predsjednika IDS-a Ivana Jakovčića. Na Jakovčićevu izjavu da će dignuti Europu ukoliko bude narušen status Istre, Kajin je kazao kako se Europa nije digla niti u vrijeme razaranja Vukovara i genocida u Srebrenici. Zaključio je kako se pojedinci u Bruxellesu mogu izboriti samo za svoje sinekure.

Predsjednik Savjeta ID-a Ivan Herak ima prigovora na imenovanje novog direktora Hrvatske turističke zajednice. Odluka o novom direktoru HTZ-a Ratimiru Ivičiću donesena je prije osam dana u IDS-u, što pokazuje da sjedište Ministarstva turizma u sjedištu stranke u pulskoj Splitskoj ulici, tvrdi Herak. Napominje kako time IDS i ministar Darko Lorencin rade iza leđa premijeru Zoranu Milanoviću u namjeri da si, nakon sigurnog poraza na sljedećim izborima, osiguraju službu i kontrolu novca, istakavši kako HTZ godišnje, bez ikakve kontrole, ima 700 milijuna kuna.

>>Kajin: 50-ak IDS-ovaca ima imovinu vrijednu 2 mil. eura, a prije nisu imali ništa
 

Komentara 3

EP
epulon
20:45 16.07.2014.

Bravo 456, ali budi malo određeniji...

45
456
18:42 16.07.2014.

dok pravosude ne proceslja istru i ne izade godinama iz istre, nece biti srece

DU
Deleted user
14:20 23.07.2014.

Neka Kajin ode malo na terapiju kod Bilalija u Porec!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije