Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'lopovluk koji razara'

Kajin: 50-ak IDS-ovaca ima imovinu vrijednu 2 mil. eura, a prije nisu imali ništa

Damir Kajin
Duško Marušić/PIXSELL
26.06.2014.
u 16:52

Kao primjer naveo je IDS-ova načelnika Općine Gračišće Ivana Mijandrušića da je svoju livadu od 1400 četvornih metara nezakonito urbanizirao

Predsjednik Istarskih demokrata i saborski zastupnik Damir Kajin i dalje je teško optužuje svoju bivšu stranku IDS za sumnjivu prodaju zemljišta.

Kao primjer naveo je IDS-ova načelnika Općine Gračišće Ivana Mijandrušića da je svoju livadu od 1400 četvornih metara nezakonito urbanizirao, a potom prodao Fondu za razvoj poljoprivrede i agroturizma istarske županije za 300 kuna po četvornom metru i tako izbjegao, tvrdi Kajin, vraćanje kredita tome Fondu u visini od 400 tisuća kuna.

- Zbog toga lopovluka koji razara Istru, IDS će se prije ili kasnije morati ispričati građanima i objasniti kako je moguće da pedesetak IDS-ovaca, svaki osobno danas posjeduje imovinu od najmanje dva milijuna eura, a da ulaskom u politiku nisu imali ništa - kazao je Kajin spomenuvši pri tome da su u to umiješani bivši župan, misleći na Ivana Jakovčića i brojne načelnike.

>>Kajin: Nezavisni vijećnici moraju prodavati stanove zbog apsurdnih, drakonskih kazni

 

Komentara 28

LE
lebar
17:00 26.06.2014.

rijesenje postoji..gospodo drzava ce vam sve zaplijeniti,a vi pokazite racune kako ste dosli do bogatstva i gotova prica

ZA
zagorec51
17:06 26.06.2014.

Politika - najunosnije zanimanje !!

45
456
17:35 26.06.2014.

ludorije koje se dogadaju u istri jednaki su since fictionu. da to neko zagrebe imao bi posla godinama prvo se načuditi a tek onda pokušat rješavat domino efekt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije