Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo ispadanje

Zvijezde pjevaju napustili Andrea Andrassy i Ivan, Kolar iznenađena: Nisam vjerovala da će se ovo dogoditi

Foto: Dario Njavro/HRT
1/31
01.04.2023.
u 22:07

U drugoj epizodi 12. sezone showa "Zvijezde pjevaju" zvijezde i njihovi mentori pjevali su šansone i pop, a uslijedilo je i prvo ispadanje

U drugoj emisiji HRT-ova showa "Zvijezde pjevaju" na redu su bile šansone i pop. Ove subote uslijedilo je i prvo ispadanje, a show su prvi napustili Andrea Andrassy i Ivan Penezić. Njihovim ispadanjem vidno je bila iznenađena voditeljica Barbara Kolar. -Nisam vjerovala da će se ovo dogoditi - rekla je Barbara nakon s njihovog ispadanja. 

Andrea je rekla da joj je drago što su je večeras bodrile majka i prijateljica Domenica. - Meni je drago što je moja mama bila večeras. Jako mi je drago što sam sudjelovala, ekipa je super - rekla je Andrea. - Kratko, ali slatko - kazao je frontmen grupe Pravila igre na kraju emisije.

Inače, Kao i do sad izvedbe je ocjenjivao žiri u sastavu Danijela MartinovićMarko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, a svoj glas natjecateljima su mogli dati i gledatelji. Kroz emisiju su nas vodili Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Emisiju su otvorili Davor Jurkotić i Gina Damjanović koji su izveli pjesmu "Ne moren bež nje".  Danijela je pohvalila Davora da je bio izvrstan, a posebno su je se dojmila dvoglasja. Marko se pak pohvalio da mu je Davor napisao pjesmu. - On ne piše nježna pisma, nikad o tom ne govori. Ne zna srce da otvori, ali ja vidim što mu značim. On me voli na svoj način. Tvoj Dado iz 2.b - pročitao je Tolja. Mario je pohvalio Davora da je njegov "glas pingvina već otišao i prema drugim životinjama". Za svoju izvedbu su dobili 19 bodova.

Foto: Dario Njavro/HRT

Nakon Davora i Gine na pozornicu su stigli Ana Radišić i Alen Đuras s pjesmom "Pamtim samo sretne dane". Marko je rekao da mu je "za šansonu bilo mrvicu preškolski". Mario se složio i rekao da je intonacijski bilo točno ali je pjesmu trebalo malo bolje iznijeti. Za svoju izvedbu su dobili 19 bodova.

Foto: Dario Njavro/HRT

Pjesmu Tonyja Cetinskog i Toše Proeskog "Lagala nas mala" izveli su Lovro Juraga i Vjeko Ključarić. Za svoj nastup dobili su 24 boda. Mario je rekao da je uživao u njihovoj izvedbi i da su bili fenomenalni s čim se složila i Danijela. Marko im je preporučio da se u idućem nastupu "bace u nepoznate vode". 

Foto: Dario Njavro/HRT

Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević otpjevale su pjesmu 'Sve smo mogli mi' Jadranke Stojaković. Marko je komentirao da je "večeras dobio Luciju Šerbedžiju kakvu je očekivao". Izvedba se svidjela i Danijeli koja je bila oduševljena njihovom pojavom na sceni. Mario je rekao da je izuzetno sretan i odabirom i izvedbom pjesme. Za svoju su izvedbu dobile 24 boda, jednako kao i Lovro i Vjeko.

Foto: Dario Njavro/HRT

Za dozu slatkog večeras su se pobrinuli chef Ivan Pažanin i Zsa Zsa koji su na pozornicu stigli s pjesmom 'Čokolada'. Prošlu emisiju završili su na samom dnu ljestvice, a ovog puta za svoju izvedbu dobili su 15 bodova. - Ono što kod vas cijenim je to što vidim da se zabavljate. To je smisao života, a ne ove emisije - komentirao je Battifiaca. - Ma ti si sve i gotovo - komentirala je Danijela.

Foto: Dario Njavro/HRT

Glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić pjevali su pjesmu 'Povratak' i osvojili 22 boda. Žiri je posebno pohvalio odabir pjesme. - Bravo za odabir pjesme. Sve je došlo do izražaja. Mislim da je ova pjesma bila tvoj teren - komentirala je Danijela. - Vidi se da ti je bilo bitno zapjevati ovu pjesmu. Posebno ti dobro stoji - dodao je Marko Tolja.

Foto: Dario Njavro/HRT

Pretposljednji su na pozornicu stali Boris Banović i Ivana Kindl. Predstavili su se pjesmom 'Oaza snova' grupe Denis & Denis i osvojili 16 bodova. - Bilo je bolje nego prošli put - rekao je Marko Tolja nakon njihovog nastupa. Danijela i Battifiaca komentirali su kako Boris bolje zvuči u višim tonovima.

Foto: Dario Njavro/HRT

Drugu emisiju svojim su nastupom zatvorili spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić s pjesmom 'Sve što znaš o meni' Arsena Dedića. - Vrlo solidno i lijepo, kao i prošli put - komentirao je Tolja dok je Danijelu ovaj nastup vratio u neka prošla vremena. Pohvalila je nastup i rekla Andrei da se opusti u idućoj emisiji. Andrea i Ivan osvojili su 22 boda.

Foto: Dario Njavro/HRT

U show programu nastupio je sastav Cambi. Izveli su pjesmu 'Zaljubljen' s kojom su se predstavili i na prošlogodišnjoj Dori.

VIDEO Kedžo otvoreno o poremećaju koji mu je dijagnosticiran

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije