Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SEZONA

'Zvijezde pjevaju' ponovno na HTV-u

25.02.2009.
u 15:12

Na HTV-u 14. ožujka počinje prikazivanje treće sezone šoua “Zvijezde pjevaju”. Za one koji ovaj šou nisu pratili, riječ je o zabavnoj emisiji koja se snima po uzoru na BBC-ov šou "Just a Two of us", a ugošćuje osam osoba iz glumačkog, sportskog i televizijskog života koje će vježbati s poznatijim pjevačkim imenima, a zatim i nastupati pred publikom i kamerama.

Parovi će se okušati u svim glazbenim žanrovima, a po jedan par s lošijim glasovnim mogućnostima, po glasovima publike i četveročlanoga stručnog žirija, svakog će tjedna napustiti emisiju. Voditeljske palice i ovoga puta će se primiti već iskušani voditeljski par Duško Čurlić i Barbara Kolar, dok će, kao i prošle sezone, u žiriju sjediti Husein Hasanefendić Hus, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Rajko Dujmić.

Pjevački parovi ove sezone su: Natali Dizdar i Dražen Čuček, zatim Ivana Kindl i Duško Modrinić, Marija Husar i Mihovil Horvat, Marko Tolja i Kristina Krepela. Pred gledatelje će također stati i Ervin Baučić i Tamara Despot, zatim Đani Stipanićev i Katja Kušec te Zorica Kondža i Davor Dretar Drele.

(p.s.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije