Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

Omiljena Marisol: Sin Nicolas motor je mog života i kažu da je zgodan na mene

Foto: Televisa, privatni album
1/3
13.07.2017.
u 15:13

Meksička glumica koju gledatelji pamte iz popularne sapunice "Marisol", koja se prikazivala 90-ih godina, snimila je tri glazbena albuma, a danas najviše uživa u obitelji i prirodi.

Gotovo 30 godina nakon prikazivanja nagrađivane telenovele “Amor en silencio”, u kojoj je glavnu ulogu tumačila glumica Erika Buenfil, medijska kuća Televisa napravila je remake sapunice pod naslovom “Voli me zauvijek”, koji se trenutačno prikazuje na Prvom programu HRT-a.

Posebno za Eriku osmišljen je lik Angélice Medine, samo kako bi se pojavila u dirljivoj priči nastaloj prema predlošku Erica Vonna. Tu glumicu prodornih modrih očiju mnogi ipak najviše pamte po ulozi Marisol u istoimenoj dramskoj uspješnici koja je 90-ih godina brojne generacije prikovala za male ekrane. Djeca su bježala iz škole kako bi svakodnevno pratila život djevojke s velikim ožiljkom na licu koji je uvijek prekrivala kosom, a koliko je serija bila popularna dokazuje i pjesma “Marisol” koju je snimila domaća grupa Baruni. Upravo je ta uloga Eriki pomogla da se izvuče iz teške depresije i ovisnosti od alkohola, za kojim je posezala zbog nesretne ljubavi.

1/9

“‘Marisol’ mi je jedna od najdražih serija koje sam snimila, a glumim od dvanaeste godine. Sjećam se da smo se na setu uvijek jako dobro zabavljali, smijali, iako je pred kamerama bilo puno više suza i vrisaka. I danas susrećem kolege iz serije i s nostalgijom se sjetimo tih godina”, kaže Erika, koja je u tom razdoblju sa 32 godine bila na vrhuncu karijere. Umjesto novih TV angažmana, posvetila se kazalištu i traženju prave ljubavi, a u njezin je život tada ušao bivši predsjednik Meksika Ernesto Zedillo. No kad je ostala trudna, napustio ju je, a ona je tek godinama poslije priznala tko je otac njezina sina Nicolása. 
“Potkraj trudnoće otputovala sam u rodni Monterrey. Željela sam roditi u gradu u kojem su rođeni svi članovi moje obitelji. Nicolás je najbolje što mi se dogodilo u životu. Donio mi je neuništiv osjećaj sreće, on je motor mog života. Nicolás je zgodan, kažu, na mamu. Volim se igrati s njime, razgovarati. Pomogao mi je da narastem kao čovjek. Veću nagradu od njega ne mogu tražiti”, kaže Erika, koja je 2014. godine primila priznanje struke za najbolju glavnu glumicu u svijetu telenovela. Tu joj je nagradu donijela uloga u seriji “Prave ljubavi”, koja se svojedobno prikazivala na kanalu Doma TV.

“Kao što Leonardo DiCaprio godinama čeka svoj Oscar, čekala sam i ja svoj TVyNovelas, koji je prestižna nagrada u Latinskoj Americi za dostignuća u TV produkciji. Dobila sam puno nagrada u karijeri, ali ovo je prva za najbolju glavnu glumicu”, uzbuđeno je rekla Erika. Tijekom snimanja sapunice šuškalo se da je započela ljubavnu vezu s partnerom u seriji Eduardom Yañezom. 
“Upoznali smo se prije trideset godina na snimanju serije ‘Kletva’ i otad smo bliski prijatelji i kolege. Nikad nismo bili u vezi”, demantirala je glasine glumica. Posljednja uloga u kojoj ju je gledala hrvatska publika bila je u telenoveli “Divlja mačka”
“Osim zadovoljstva što radim posao koji volim, gluma mi je omogućila da upoznam čudesna mjesta, ali i ona manje lijepa. U seriji ‘Divlja mačka’ prvi sam put glumila na mjestu koje je centar ekstremnog siromaštva. To je mjesto prožeto boli onih koji zarađuju za život na ružan način. Još mi je pred očima slika tek pristiglih kamiona s otpadom i jadnih ljudi koji trče za njima u nadi da će kopajući pronaći nešto što će moći prodati. To me uvijek podsjeti na to da cijenim luksuz koji mi je život pružio. Usprkos teškim i nehigijenskim uvjetima, drago mi je što smo seriju snimali na smetlištu”, kaže 52-godišnja glumica, koja je snimila čak tri glazbena albuma. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, vježba i hrani se zdravo, ali ipak joj je najveće zadovoljstvo upravo njezin 12-godišnji mezimac. 

“Moj Nicolás ima lijep običaj da me traži zagrljaj prije spavanja. Legnem pokraj njega u krevet, razgovaramo o danu koji je iza nas, zahvalimo Bogu na njemu i poželimo da nam sutra bude barem jednako dobro. Čekam da u mom zagrljaju utone u san. Poslije se prebacim u svoju sobu. Ujutro se, kao i sve mame, budim prva. Mrzovoljna sam, ali odmah zahvalim Bogu što sam živa, zatražim zdravlje i snagu te probudim sina, koji mora u školu. Potom razmišljam o zadacima koje moram obaviti toga dana. Nema stajanja i ljenčarenja, život je kratak i treba svaki dan iskoristiti do kraja”, zaključila je Erika, koja se prije dva tjedna ponovno zavila u crno. U 81. godini preminuo je njezin otac José Luis, a dva dana kasnije, kad je glumica bila na putu u rodni Monterrey, obavijestili su je da je umrla i njezina baka María de la Luz.  “Nesreća nikad ne dolazi sama. Želim sretan put tati i baki, nadam se da će ih na nebu dočekati moja majka. Hvala svima na ljubavi kojom me obasipate sa svih strana svijeta”, izjavila je meksička zvijezda.

Komentara 1

M3
Miške 3
16:00 13.07.2017.

Jeli za tu Merisol neka bakica u RH platila misu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije