Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Candace Cameron

Zvijezda 'Pune kuće': U braku sam odlučila biti podložna

Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
07.01.2014.
u 08:28

– Ja nisam pasivna osoba, ali odlučila sam da ću u našoj vezi biti podložna jer želim napraviti sve kako bi moj brak i obitelj funkcionirali – kaže Cameron

Glumica Candace Cameron Bure, najpoznatija po ulozi D. J., najstarije kćeri obitelji Tanner u seriji "Puna kuća", u svojoj je novoj knjizi otkrila stavove o braku i obitelji, piše Huffington Post.

Glumica je već 17 godina u braku s hokejašem Valom Bureom s kojim ima troje djece. U svojoj knjizi "Kako postići ravnotežu: Moja priča o žongliranju između prioriteta i svrhe", bivša dječja zvijezda otkrila je pomalo konzervativne stavove.

– Ja nisam pasivna osoba, ali odlučila sam da ću u našoj vezi biti podložna jer želim napraviti sve kako bi moj brak i obitelj funkcionirali – kaže Cameron.

U intervjuu za HuffPost Live glumica je objasnila da je riječ "podložna" koristila u biblijskom smislu u kojem ona označava krotkost, što ne znači i slabost.

– To je snaga pod kontrolom. Vrlo je teško imati dva autoriteta u obitelji. To ne funkcionira ni u vojsci – kazala je Cameron.

>> Zvijezda serije 'Puna kuća' platila porez i riješila se ovisnosti

Komentara 4

AL
Alkana
12:01 07.01.2014.

Pametna žena. Jedino na takav način može upravljati svojim mužem, djecom i cijelom obitelji na dobrobit svih.

MA
matador007
12:51 07.01.2014.

O takvim pametnim i lijepim ženama ne pišete baš često.Dosadne su i tako obične.Ali zato dekolte od Kim ima udarni termin!

PP
pp
16:58 07.01.2014.

Pa to je zdrav razum. Nigdje ne mogu dva voditi glavnu riječ. No to uopće ne znači da je žena "potlačena" već je to ženska mudrost gdje muškarci misle da osvajaju, a žene misle da im prepuštaju teritorij. Na kraju svi sretni i zadovoljni. Za mladu gospođu očito funkcionira. Što se ne bi moglo reći za mnogobrojne druge brakove. Stoga, bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije