Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove optužbe

Zvijezda Pune Kuće suočava se s novim optužbama

Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
10.04.2019.
u 09:07

Nakon što su priznali krivicu za davanje mita fakultetskim upravama kako bi njihova djeca mogla studirati, novi skandal prati Lori Loughlin i njezinog supruga Mossima Gianullija.

Stižu nove optužbe prema glumici Lori Loughlin, ali i njezinom suprugu modnom dizajneru Mossimu Giannulli.

Naime, nakon optužbe prema ukupno 14 holivudskih faca za davanje mita upravi fakulteta kako bi njihova djeca mogla polagati ispite ili upisati fakultete, nove točke optužnice za Lori i Mossima sadržavaju i one o pranju novca.

Zvijezda ‘Pune kuće’ i njezin suprug su među 33 optuženih roditelja koji su sudjelovali u davanju mita vrhunskim fakultetima, a nove optužbe pristižu za dvojac dan nakon što su glumica Felicity Huffman i dvanaest drugih roditelja odlučili priznati krivicu.

Podsjetimo Loughlin i Giannulli optuženi su za davanje mita u iznosu od 500.000 $ kako bi njihove kćeri bile upisane na fakultet Sveučilišta u Južnoj Kaliforniji, kao članice sportskih timova, iako se nijedna od njih ne bavi sportom.

Pogledajte tko su najveći kradljivci u svijetu showbizza.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:59 10.04.2019.

Rađe ispitajte sve ove poslovne fakultete i veleučilišta gdje lijepo uzmete mjesec dana godišnjeg i položite pet ispita na mjesec. Jest da košta, ali se barem ne pada. I postajete vrhunski poslovni menadžer. Još ako imate iskaznicu HDZ-a, stave vasas za direktora neke gradske tvrtke .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije