Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva ljubav

Zvijezda Paramorea opsjednuta Justinom Timberlakeom

Hayley Williams
Press Association/PIXSELL
08.04.2013.
u 10:16

Hayley Williams godinama je živjela u sobi ispunjenoj posterima svoga omiljena pjevača, a danas ga izbjegava sresti uživo

Hayley Williams, pjevačica benda Paramore, priznala je da su zidovi njene spavaće sobe godinama bili prekriveni posterima Justina Timberlakea.

Pjevačica je kao klinka bila doslovno opsjednuta Justinovim likom i djelom.

Kaže da je svakodnevno provodila sate slušajući njegove pjesme i listajući razne memorabilije posvećene bivšem pjevaču boy benda 'N Sync. Danas 24-godišnja Hayley ne želi ničim narušiti lijepa sjećanja. Zbog toga je nedavno izbjegla osobno upoznati svoga idola iz mladosti.

– Zamalo sam naletjela na njega. No čim sam ga spazila, okrenula sam se i zbrisala – rekla je britanskom magazinu Look. – Njegove slike prekrivale su 99,9 posto zidova moje sobe kad sam imala deset godina. Kad bih ga sad stvarno upoznala, mislim da bi se srušili svi moji snovi o njemu, ma kakvi oni bili.

Hayley je priznala i da ne voli posjećivati glamurozne priredbe. Ceremonije su joj dosadne i radije svoje glazbene idole gleda uživo.

– Dodjele nagrada nisu moja ideja zabave. Mislim, toliko se pomučiti oko garderobe da biste otišli negdje gdje nema ništa za pojesti – kaže Hayley.

– Druga stvar su koncerti. Sjećam se kad sam prvi put u životu na bini vidjela Arethu Franklin. Nisam se nadala da ću je ikada vidjeti uživo pa sam plakala sve vrijeme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije