Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meksičke sapunice

Zvijezda jedne od najgledanijih telenovela slavi rođendan

marisol
Foto: Instagram
25.11.2018.
u 11:16

Kako je Marisol kod nas bila jedna od prvih emitiranih meksičkih sapunica, trčalo se iz škole ili s posla samo kako se ne bi propustio zaplet u novom nastavaku priče o lijepoj i nesretnoj cvjećarici koju su gledale sve generacije

Erika Buenfil slavi pedeset i peti rođendan.

Ime vam vjerojatno ne zvuči poznato no kad kažemo Marisol većina se sjeti glumice koja je utjelovila glavni lik u istoimenoj telenoveli prije dvadesetak godina. Kako je to kod nas bila jedna od prvih emitiranih meksičkih sapunica, trčalo se iz škole ili s posla samo kako se ne bi propustio zaplet u novom nastavaku priče o lijepoj i nesretnoj cvjećarici koju su gledale sve generacije.

Erika je tad imala trideset i dvije godine, a nakon što je završila popularna Marisol, glumica se pojavila u još nekoliko većih uloga u telenovelama no ni jedna nije doživjela takav uspjeh. Posljednjih se godina pojavila u seriji Divlja mačka, a za ulogu u Pravim ljubavima osvojila je nagradu TvyNovelas za najbolju glumicu, nagradu koja u Meksiku ima vrijednost poput američkog Emmyja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

Buenfil se posvetila i kazalištu i sinu Nicolasu kojeg je dobila iz kratke veze s bivšim meksičkim predsjednikom Ernestom Zedillom.

Glumom se počela baviti sa samo 12 godina, a prva sapunica u kojoj se pojavila bila je 'Acompañame' 1977. godine. Jedno se vrijeme pričalo o glumičinu problemu s alkoholom, ali danas Erika nastoji živjeti zdravo. Slobodno vrijeme provodi u druženju sa sinom s kojim često pozira na društvenim mrežama, a svojedobno je rekla kako bi jednoga dana voljela posjetiti Hrvatsku.

Pogledajte video u kojem vam naša najpoznatija trenerica pokazuje kako skinuti posljednje tri kile:

 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije