Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračni krah

Zvijezda Hitne službe Noah Wyle rastavlja se od supruge Tracy

Noah Wyle
Pixsell
16.01.2010.
u 15:59

Hollywoodski ljepotan kojeg naša publika najbolje pamti kao doktora Cartera iz američke uspješnice Hitna služba obiteljski je dom napustio još u listopadu prošle godine, a ovih dana on i supruga ušli su u proces podjele zajedničke imovine i rješavanje skrbništva nad djecom.

Nakon 11 godina braka glumac Noah Wyle odlučio je okončati brak sa suprugom Tracy. Hollywoodski ljepotan kojeg naša publika najbolje pamti kao doktora Cartera iz američke uspješnice Hitna služba obiteljski je dom napustio još u listopadu prošle godine, a ovih dana on i supruga ušli su u proces podjele zajedničke imovine i rješavanje skrbništva nad djecom.

Noah i Tracy imaju dvoje djece, 7-godišnjeg Owena i 4-godišnju Auden. Par se trudi da djeca svakodnevno viđaju oba roditelja te pokušavaju sve što je u njihovoj moći da rastava braka ne utječe na njihove anđele. Glasnogovornik obitelji Wyle obavijestio je javnost kako supruzi žive na različitim adresama, ali je naglasio kako još nisu sasvim sigurni u odluku da se rastave. Objasnio je kako Noah i Tracy pokušavaju pronaći način da spase svoj brak te je zamolio medije da im zlonamjernim napisima ne otežavaju te napore. Par se upoznao na snimanju filma “Mith of Fingerprints” i godinama su bili primjer jedne od najsretnijih hollywoodskih obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije