Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNA PRIČA

Zvijezda Big Brothera: 'Mamu sam čula prvi put nakon 32 godine'

Maja Paola Sestrić
30.08.2019.
u 11:33

Maja Paola odrasla je u udomiteljskoj obitelji, budući da je  Centar za socijalnu skrb oduzeo je djecu, njih 11, Majinim biološkim roditeljima. Nedavno je prvi put komunicirala s biološkom majkom.

Maja Paola Sestrić (32) prije 11 godina bila je finalstica Big Brothera. Simpatična Maja mnogima je bila favoritkinja, a javnost je i nakon završetka showa sa zanimanjem pratila što se događa s njom. U međuvremenu se i udala i rodila sina Gabrijela (6). No, sad se razvodi. 

Maja Paola odrasla je u udomiteljskoj obitelji, budući da je  Centar za socijalnu skrb oduzeo je djecu, njih 11, Majinim biološkim roditeljima. Nedavno je prvi put komunicirala s biološkom majkom. 

- Nisam je pitala zašto smo se morali razdvojiti. Svjesna sam svega što se dogodilo. Razgovor je tekao prirodno. Nekad knjigu treba pročitati, zatvoriti je i staviti na policu - kazala je Maja Paola za 24 sata.

Maja Paola je više puta govorila kako je imala sretno djetinjstvo, a o tome je i pisala na društvenim mrežama.

- Ona je pravi primjer da majka nužno ne mora biti i osoba koja te nosi u trbuščiću. Svoju sam pravu mamu upoznala kada sam imala godinu i pol. Sretnica sam, znam! Hvala ti mama - napisala je Maja Paola. 

 

Maja Paola je osmislila aplikaciju  iFashionly na kojoj će se moći prodavati, kupovati ili razmjenjivati odjeća, a imat će i uslugu uljepšavanja.

- Volim stvarati nešto novo što ljudima može biti od koristi. Moda mi nikad neće dosaditi. Korisnici će moći međusobno komunicirati i surađivati te je svakako moći vrlo maštovito koristiti. Njihov profil će biti odraz njih samih. Aplikacija će imati i humanitarnu notu - kazala je za 24 sata. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije