Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša misica

Zvali su je hrvatskom Adrianom Limom, a nakon razvoda od ukrajinskog bogataša nema je nigdje

Foto: Robert Anić/Pixsell
1/8
27.05.2019.
u 12:11

Melita Fabečić u tajnosti se udala za ukrajinskog bogataša Aleksandra Onišenka, a brak nije potrajao dugo i Melita se iz Kijeva vratila u Zagreb i prestala se pojavljivati u javnosti i povukla se s društvenih mreža.

Melita Fabečić 2013. godine postala je Miss Universe, a zbog sličnosti s manekenkom Adrianom Limom brzo je dobila nadimak hrvatska Adriana Lima.

Medijsku pozornost najviše je dobila prije tri godine kada se udala za 25 godina starijeg ukrajinskog bogataša Aleksandra Onišenka. Vijest o njenoj udaji nije bila iznenađenje samo za medije već i za Melitinu obitelj i prijatelje jer je supruga poznavala tek nekoliko tjedana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tbt with Lise Harly and Ornela Muti. My birthday party.

A post shared by Aleksandr Onyshenko (@aleksandr_onyshenko) on

 

Navodno njihovu vjenčanju u Kijevu nije bio prisutan nitko iz Melitine obitelji kao ni njeni prijatelji, a nakon vjenčanja manekenka je rekla kako ne smije pričati o svojem braku. Zbog toga se brzo pojavila sumnja kako je Melita sigurno potpisala predbračni ugovor u kojem je jedna od stavki i zabrana razgovora o bračnom životu. 

– Volim dobrice, duhovite, šarmantne i inteligente muškarce – otkrila je jednom što je privlači kod muškaraca. Možda joj je suprug
Aleksandar samo na prvu djelovao tako jer brak nije potrajao dugo i 2017. godine, godinu dana nakon vjenčanja, misica i poduzetnik koji se druži sa svjetskom elitom i brojnim manekenkama, podnijeli su zahtjev za razvod.

Melita se vratila u obiteljski stan u Zagreb i nestala je s društvenih mreža na kojima je prije objavljivala fotografije sa suprugom. Za razliku od nje, Aleksandar se i dalje hvali luksuznim životom koji vodi i često objavljuje fotografije s poznatim ljepoticama.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Manolique
Manolique
13:24 27.05.2019.

Valjda ga je uspjela opelješiti za koji šolad, neće se sada opet naslikavati za novce ili ići na blagajnu u Konzumu.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:40 27.05.2019.

Tom avanturom joj je pala cijena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije