Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema slika iz djetinjstva

Zuzana iz 'Života na vagi' kroz suze je ispričala: Bila sam neželjeno dijete

Foto: RTL
1/7
01.10.2022.
u 09:52

Kasnije je dodala kako želi taj period ostaviti iza sebe te shvaća kako njezina mama nije kriva za tu situaciju te sada ima dobar odnos s majkom i ocem.

Zuzana Filipaš dolazi iz istarskog mjesta Raša, po zanimanju je obrtnica i ima 142,7 kilograma te se u show "Život na vagi" prijavila jer u ogledalu već neko vrijeme ne vidi sebe nego drugu osobu. Ovaj tjedan zajedno s ostalim kandidatima započela je svoj put prema zdravijim životnim navikama. Prije ulaska u show ispričala je kako je zbog ljubavi iz rodne Češke doselila u Hrvatsku, a prisjetila se i teškog perioda u kojem je njegovala bolesnu svekrvu.

- Njegovala sam svoju buduću svekrvu koja je bila teško bolesna. Bila sam jako mlada i neiskusna.  Tako draga žena mi je umirala na rukama i imala je jednu želju koju je htjela da joj obećam da ću ispuniti. Tu želju sam ispunila i to mi je bio veliki teret u životu - ispričala je Zuzana. Tijekom tjedan dana u showu Zuzana je izgubila 5,3 kilograma, što je 3,7% tjelesne mase, a pred tv kamerama RTL otvoreno je pričala i o još jednom detalju iz svog života i to je rastužilo mnoge

- Od rođenja sam bila neželjeno dijete. Moji roditelji su saznali da je mama trudna. Moja mama je saznala da je tata oženjen. I tako je to krenulo… Onda se spašavalo. Zbog mene se rastavljao jedan brak. Moja mama je bila mlada i dosta sam osjetila to. Dugo godina, ja iz svog djetinjstva nemam ni jednu sliku - kroz suze je Zuzana ispričala voditeljici Marijani Batinić. Kasnije je dodala kako želi taj period ostaviti iza sebe te shvaća kako njezina mama nije kriva za tu situaciju te sada ima dobar odnos s majkom i ocem. 

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije