Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAŽETE LI SE?

Zoran Šprajc primijetio nešto zanimljivo na ZG vrećicama: 'Vidi se da netko nekog vara'

Foto: Instagram
1/8
30.09.2022.
u 20:55

- Donja vrećica navodno ima 40 l , dakle dvostruko više od gornje od 20 l. Stvarno ne morate znati geometrijske formule da se vidi da netko nekog vara, napisao je Šprajc pokraj fotografije dviju vrećica koje su od sutra u upotrebi u Zagrebu

Zoran Šprajc, urednik i voditelj RTL-ove emisije "Stanje nacije", na društvenim mrežama je podijelio fotografiju na kojoj je usporedio ZG vrećice za smeće od 20 i 40 litara.

- Donja vrećica navodno ima 40 l , dakle dvostruko više od gornje od 20 l. Stvarno ne morate znati geometrijske formule da se vidi da netko nekog vara, napisao je Šprajc pokraj fotografije dviju vrećica koje su od sutra u upotrebi u Zagrebu. 

Šprajc je prije dva dana objavio kako je njegova emisija dobila novi termin. 

Naime, stanje nacije od sada možete gledati na RTL-u od 22.30, dok je donedavno termin prikazivanja bio 22:15.  ''Novi, bolji termin'', napisao je Šprajc u objavi na društvenim mrežama. 

RTL-ov urednik i voditelj često s fanovima komunicira na društvenim mrežama, a tamo ima i onih negativnih komentara. – Instagram je zahvalan jer se ondje uglavnom okupljaju ljudi koji imaju nešto dobro i pozitivno istaknuti ili iz svojeg života ili iz života oko nas, dok je na Facebooku jako angažirana publika koja ima potrebu izreći svoje nezadovoljstvo, ogorčenje ili nekakvu frustraciju. Tako da sam, unatoč odličnim rezultatima gledanosti u prvih nekoliko emisija, na Facebooku očekivao gomilu negativnih reakcija, međutim, ispalo je da su nas naša publika i moji pratitelji jako pozitivno doživjeli i da im se baš sviđa naša forma. Naravno da ima i negativnih kritika, mržnje i uvreda, ali one su na neki način dio mojeg posla – zaključuje Zoran kojem ipak ponekad nedostaje anonimnosti.

– Nedostaje mi anonimnost, i to sve više, ali volim osjećaj da činim dobru stvar, da mogu pokazati drugu stranu medalje, da mogu donijeti informaciju više, da mogu oraspoložiti ljude. Ipak, možda je najslađe kad mogu razotkriti budale i prevarante i moronima javno reći da su moroni – rekao je Šprajc za Slobodnu Dalmaciju. 

VIDEO: Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete II.

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
21:33 30.09.2022.

E moj Šprajc, vidi se i po tvom odabiru posla i po ovome da te Bog nije dao za tehniku i matematiku. Jer da jest, znao bi da volumen ide s trećom potencijom linearnih dimenzija. Kako su litre mjera za volumen, kad povećaš linearnu dimenziju (tj. duljinu, širinu i debljinu) za treći korijen iz 2, dobit ćeš vrećicu dvostrukog volumena. Treći korijen iz dva je 1,26. Tako da ako vrećicu od 20 litara u svim smjerovima (duljina, širina i debljina) povećamo za 26% dobijemo vrećicu od 40 litara. Ovdje to nije u potpunosti slučaj, jer su prazne vrećice de facto dvodimenzionalne, a ujedno povećavala se samo duljina, pa ta duljina mora biti svakako povećana za nešto više od 26%, ali ne 100% kako bi očekivao Šprajc.

Avatar Zbregov
Zbregov
22:41 30.09.2022.

što reći, osim da Šprajca vole pogledat i divit mu se u prinicpu jedino oni koju su kažnjeni da im je mozak stalno na "easy" modu 🤡

Avatar Tombstone
Tombstone
00:55 01.10.2022.

Sprajc nije procitao clanak gore koji pokazuje da u vrecicu stvarno stane 40 l.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije