Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi izlazak

Zuhra: Moj se Vjeko već igra s Romininom djecom

Danijela MArtinović (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
11.03.2011.
u 21:06

Poznati je komičar na predstavljanje novog albuma Danijele Martinović došao u pratnji Romine Božac

Da ljubav može uistinu preporoditi čovjeka, pokazao je i 48-godišnji voditelj i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra koji u posljednje vrijeme ne skida osmijeh s lica. Nekad pomalo turoban i introvertiran muškarac, koji je dobar smisao za humor čuvao samo za svoju odabranu publiku, pronašao je, kaže, srodnu dušu. Riječ je o 20 godina mlađoj vrlo atraktivnoj Romini Božac s kojom se Zuhra preksinoć pojavio na predstavljanju novog albuma “Unikat” svoje dobre prijateljice Danijele Martinović.

Prijateljstvo na brodu

– Danijela i ja upoznali smo se još prije deset godina kad je plovila s nama na Brodu ljepote. Tad mi je pokazala da zna napraviti dobru atmosferu svojom pjesmom pa je već godinama zovem u svaki svoj show. Uz nju je zajamčena dobra zabava, a tako je bilo i sinoć u Brežicama. Drago mi je što sam bio njen gost – kaže Zuhra koji je slovensko-hrvatsko predstavljanje iskoristio za prvi javni izlazak s novom ljubavi.

– Pa moglo bi se tako reći. Prvi su nas put uhvatile kamere, no unatoč tome, večer je bila jako ugodna. Ne znam zašto toliko dignute prašine oko dvoje ljudi koji su se zavoljeli, ali dobro – kaže nam Zuhra koji je novu ženu u svom životu već upoznao sa sinom Vjekom kojega je dobio u devetogodišnjoj vezi s vizažisticom Asjom Novaković.

Žene su najbolja utjeha

– Naravno da su se Vjeko i Romina upoznali, ma oni su već dobri prijatelji. Voli se igrati i s njezinom djecom. Ono čega sam se pomalo pribojavao odlično je prošlo – objašnjava komičar koji je sve žene u svom životu susretao u najtežim životnim trenucima. Naime, nakon tragične smrti zaručnice prije deset godina, zbog koje se bio povukao u osamu, upoznao je Asju koja mu je pomogla da prebrodi najteže dane u životu i krene dalje. Nakon rastave od Asje, sasvim slučajno je u Zuhrin život ušetala 28-godišnja Romina Božac koja poput njega iza sebe ima jednu rastavu i dvoje djece.

– Povezala nas je želja za sretnijim životom i, iako se ne poznajemo dugo, postali smo nerazdvojni. Ljubav se dogodila sasvim spontano i slučajno – izjavio je komičar koji nije samo na televiziji pun iznenađenja.

Ključne riječi

Komentara 2

MJ
mjernajedinica
12:30 12.03.2011.

Udarna vijest u cijelom Uzbekistanu!!!

VE
velikazmija
12:30 12.03.2011.

jedna ode druga dođe naša svakodnevnica --nažalost--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije