Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednica Zagrebačkog festivala

Zsa Zsa je nova zvijezda: Slobodno vrijeme ispunjeno mi je glazbom, a sanjam o svojoj slastičarnici

Zsa Zsa
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/2
01.02.2017.
u 12:26

Jelena Žnidarić, umjetničkog imena Zsa Zsa, u duetu s Damirom Kedžom pobijedila je na Zagrebačkom festivalu, a kako je dobila nadimak i kakve glazbene snove ima, otkrila je u intervju za portal X-ica

Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, i Damir Kedžo s pjesmom  "Sve u meni se budi" pobijedili su na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala. Mnogi su se pitali tko je mlada talentirana pjevačica s kojom je Kedžo napravio duet.

Odgovore na to pitanje donosi portal X-ica koji je napravio intervju s Jelenom. 

Jelenu Žnidarić, poznatiju pod imenom Zsa Zsa, imali smo priliku upoznati u talent showu X Factor Adria i njezin talent već tada je prepoznala članica žirija Aleksandra Kovač koja joj je ubrzo pomogla u snimanju pjesme i spota pod nazivom "Živa sam".

Jelena studira turistički i hotelski menadžment u Zagrebu, a u intervju za portal X-ica pjevačica otkriva kako provodi slobodno vrijeme i kakvi su joj glazbeni planovi i želje.  

– Slobodno vrijeme mi je ispunjeno glazbom, u svim oblicima. Sviram, pjevam, pišem… to je nešto što me ispunjava i najsretnija sam na svijetu jer posao koji radim zapravo je moj odmor i moje slobodno vrijeme. Uza sve to, volim kuhati i jesti čokoladu, a voljela bih jednog dana imati neku svoju malu slastičarnicu – kaže Zsa Zsa.

Za njezino umjetničko ime krive su njezine sestre koje su joj taj nadimak dale kad je imala samo pet godina.

– Obožavala sam jednu epizodu Caspera u kojoj se pojavila predivna, mlada dama, glumica i plavuša u ružičastoj kombinaciji, naravno. Zvala se Zsa Zsa L’amour i bila mi je najdraži lik pa su mi sestre dale nadimak po njoj. Poslije sam otvorila Facebook profil pod imenom Zsa Zsa i tako je sve počelo… – prisjetila se pjevačica.

Zsa Zsa je otkrila kakav je osjećaj pobijediti na Zagrebačkom festivalu i što to znači za njezinu karijeru.

– Osjećam se kao da sam sada dobila vozačku dozvolu za svoje putovanje. I imala sam vrhunske instruktore! I Kedžo i ja smo oduševljeni i još uvijek se svako malo u mislima vraćamo u onaj trenutak kad smo stojeći na onoj glamuroznoj pozornici zaboravili na svijet oko sebe i samo ispjevali dušu iz sebe. Za mene je ovo jedan veliki korak, veći nego što sam dosad imala prilike osjetiti. Još je mnogo toga ispred nas, puno rada i truda, ali i predivnih trenutaka i baš se veselim svemu što nas čeka.

Pobjedničku pjesmu sa Zagrebačkog festivala potpisuje Ante Pecotić, a Zsa Zsa kaže kako su je tjednima ''brusili'' u studiju da bi postigli željeni zvuk. Posebno je ponosna na Kedžu koji joj je velika motivacija i za kojeg ima samo riječi hvale.

Cijeli razgovor s pjevačicom možete pročitati ovdje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije