Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Londonu

Zrinka Cvitešić blistala u elitnom društvu na premijeri serije u kojoj igra bivšu prvu damu Moldavije

Zrinka Cviteši? na premijeri nove serije u Londonu
Foto: Ian West/PRESS ASSOCIATION
1/9
22.03.2023.
u 14:29

Serija 'The Power' temelji se na nagrađivanom romanu britanske autorice Naomi Alderman u kojoj Zrinka tumači lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo.

Sinoć u Londonu održana je premijera serije ‘The Power’ u kojoj jednu od glavnih uloga ima glumica Zrinka Cvitešić (43). Serija se temelji na nagrađivanom romanu britanske autorice Naomi Alderman u kojoj Zrinka tumači lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo. Serija bi na Amazonu trebala biti premijerno prikazana 31. ožujka, a na svečanoj premijeri naša glumica zablistala je u elegantnom izdanju.

Na sebi je imala crne hlače visokog struka i korzet bez naramenica u bež nijansi koji je iskombinirala sa štiklama u istoj nijansi, dok je na licu imala decentan make up koji je naglasio njezinu prirodnu ljepotu. Zrinka je nakon velikog uspjeha na londonskoj kazališnoj sceni i West Endu, dobila je ulogu i u visokobudžetnom Amazonovom  serijalu u kojem glumi rame uz rame s holivudskim facama poput Johna Leguizame, Eddieja Marsona i Roba Delaneyja. Uz njih u seriji se pojavljuju i slavna Toni Collette te glumice Ria Zmitrowicz i Auliʻi Cravalho.

Zrinka Cvitesic attending the UK premiere of The Power at the Odeon Luxe, Leicester Square, in London. Picture date: Tuesday March 21, 2023. Photo: Ian West/PRESS ASSOCIATION
Foto: Ian West/PRESS ASSOCIATION

Radnja se vrti oko skupine tinejdžerica koje misteriozno razviju posebnu moć koja im omogućuje da ubijaju ljude strujom. Ubrzo se takva moć pojavi u svakoj ženi na svijetu.Serija se trebala početi snimati još u ožujku 2020. godine, no zbog pandemije koronavirusa snimanje je neko vrijeme bilo odgođeno. Serija se snimala u Vancouveru, u Kanadi.

Karlovačka glumica iza koje je uspješna međunarodna karijera poznata je i po svom humanitarnom djelovanju. Ambasadorica je udruge Pčelica koja skrbi o djeci i mladima s poteškoćama u razvoju, a nedavno je otkrila i da je presretna što je udruga uspjela sakupiti potreban novac kroz humanitarnu akciju u kojoj je i sama Zrinka sudjelovala.

"Zbog upravo primljene najsretnije vijesti u posljednje vrijeme, da su naše Pčelice, udruga roditelja djece i mladih s poteškoćama u razvoju, uspjele sakupiti novac kroz našu akciju, samo želim zahvaliti svima koji su pomogli i odvojili dio svog vremena, srca i novca! Jer zajedno možemo sve! Jer zajedno smo jači! Od srca hvala, Zrinka", poručila je glumica koja je ponosna ambasadorica udruge Pčelice iz Ogulina. Uz tekstualnu objavu dodala je i nekoliko fotografija, a otkrila je i da je ukupno do sada prikupljeno 18.260,94 kn iako im je prvotni cilj bio 17.000 kn. Sredstva su to koja će se koristiti za rad fizioterapeuta i psihologa za djecu s poteškoćama u razvoju.

Ova plemenita glumica prošlo je ljeto dospjela u fokus javnosti i nakon što je posjetila jahtu na kojoj su boravili Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock, Wanda Sykes i Sacha Baron Cohen... Zrinka je na jahtu stigla na poziv Woodyja Harrelsona s kojim je veže dugogodišnje poznanstvo. Prije pet godina Harrelson ju je angažirao da glumi u njegovu filmu ''Lost in London'', u kojem je tumačila neobičnu Sue Ann, ženu s posebnim moćima. Riječ je o filmu u kojem je glasoviti glumac imao i svoj redateljski debi. 

Podršku na privatnom, ali i na profesionalnom planu već joj dugi niz godina pruža partner, bivši nogometaš Niko Kranjčar. Oboje jako drže do svoje privatnosti i svoju ljubav nikada nisu htjeli medijski eksponirati. Niko se u Zrinku zaljubio u Londonu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. On je tada igrao za londonski klub Queens Park Rangers, a talentirana Karlovčanka ostvarivala je svoj san na West Endu u mjuziklu “Once”. Njihova romansa razotkrivena je na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade “Laurence Olivier Award” kada je Zrinka trijumfirala u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu. Taj nevjerojatan uspjeh proslavila je u Londonu s obitelji, a iako je Niko izbjegavao crveni tepih, te večeri zaljubljeni par, prepuštajući se zagrljajima i poljupcima u hodniku, bio je uvjeren kako ih nitko ne vidi, no prevarili su se i tada su prvi put snimljeni zajedno.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

VIDEO Teški dani za Jasmina Stavrosa: 'Imam karcinom kostiju, borim se za život'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije