Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se nje?

Zorica je bila jedna od najkonfliktnijih osoba u Big Brotheru, na Farmi se zakačila s Marinom Perazić, a sada ulazi u novi show

Foto: Screenshot/Veliki brat
1/5
26.09.2021.
u 18:30

Ipak, neki će se ubrzo prisjetiti jer 'Zorka Motorka' kako su je zvali ulazi u novu sezonu showa Zadruga, barem tako navode neki srpski mediji.

Zorica Marković široj javnosti poznata je po sudjelovanju u regionalnom Big Brotheru, no mnogi su zaboravili što je sve ova reality zvijezda bez srama radila na televiziji. Ipak, neki će se ubrzo prisjetiti jer 'Zorka Motorka' kako su je zvali ulazi u novu sezonu showa Zadruga, barem tako navode neki srpski mediji. 

Zorica, inače kavanska pjevačica koja zna tekstove čak 5000 pjesama napamet majka je dvoje djece. Sina je dobila u izvanbračnoj zajednici, a kći iz sadašnjeg. Neko vrijeme je živjela u Njemačkoj, te je tamo držala kavanu, no 1994. se vratila u Srbiju. 

Kako je upoznala supruga Simu ispričala je sustanarima iz Big Brother kuće. Kazala je kako su se mjesecima naganjali, te da mu je popustila tek nakon što ju je više puta pozvao na večeru

Rekla je kako u početku nisu baš bili stabilni pa se i odlučila na pobačaj kada je ostala trudna. Nakon vjenčanja doživjela je još jedan pobačaj, no ovaj puta spontani koji se dogodio nakon prometne nesreće. 

Bila je poznata po sukobima u Big Brotheru, a situacija se nije promijenila ni kada je sudjelovala u Farmi u kojoj je bila i pjevačica Marina Perazić. Nju je čak skoro i fizički napala. 

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PS
popevke sAm slagal
19:50 26.09.2021.

Pitanje: Zašto vadite iz zaborava strane ( uz to srpske) nebitne osobe? Ako vadite iz zaborava, vadite nekoga iz ove zemlje. Kako nam podmuklo proturate bivši zajednički prostor kojeg smo se jedva riješili. Fuj, sramota od portala.

FE
Felix007
20:26 26.09.2021.

Ova bi talibane golim rukama potamanila, Ameri,unajmite ju 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije