Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIJELA GA GLAZBA

Zoran Šprajc otplesao iz studija na kraju emisije

Zoran Šprajc
Foto: RTL
1/4
14.10.2016.
u 11:28

Njegov gost bio je Žarko Kovačević, frontmen beogradske grupe S.A.R.S., koja će održati dva koncerta u zagrebačkom Domu sportova, 21. i 22. listopada.

Zoran Šprajc poznat je po neobičnim odjavama svog RTL Direkta, a sinoć je ponovno nasmijao javnost nakon što nije odjavio emisiju nego je otplesao iz studija. Njegov gost bio je Žarko Kovačević, frontmen beogradske grupe S.A.R.S., koja će održati dva koncerta u zagrebačkom Domu sportova, 21. i 22. listopada.

To rade gangsteri iz Vlade

Kovačević je odsvirao i otpjevao pjesmu "To rade", a Šprajca su toliko oduševili stihovi "To rade gangsteri iz Vlade, podmeću bombu pod Palatu pravde", da je bez riječi otplesao iz studija, a Kovačević je do kraja otpjevao pjesmu.

>>Zoran Šprajc je najpopularniji i najbolji televizijski novinar

Komentara 5

AS
aseroiuy
12:00 14.10.2016.

antipatican je ovaj sprajc

SE
sestrićna
12:00 14.10.2016.

vjerojatno su mu žikino kolo pustili...

ZR
Ze Roberto u
12:48 14.10.2016.

Neće jabuka daleko od stabla.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije