Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javio se obožavateljima

Zoran Šprajc otkrio kako provodi dane nakon infarkta, ali i kada se vraća na posao

Foto: Instagram
1/8
06.12.2019.
u 12:02

Šprajc se od infarkta trenutačno oporavlja kod kuće uz obitelj, a posebno iznenađenje na kućnu adresu poslali su mu kolege s RTL-a.

Mnogima omiljeni TV voditelj Zoran Šprajc trenutačno se nalazi na bolovanju na kojem je završio prije desetak dana nakon što je ponovno imao infarkt. Šprajcu je u KB-u Dubrava ugrađen stent, a zahvat je dobro podnio pa je ubrzo pušten na kućnu njegu. Svojim se obožavateljima javio se na društvenim mrežama i otkrio kako se oporavlja, ali i kad se vraća na posao.

– I sad ti nemoj ozdraviti... Dođem doma s fitnesa (bez brige, samo šetnja trakom) i zateknem košaru prepunu zdravlja, od karfiola do artičoke, od šipka do kelja. Al budimo iskreni, nitko nije ozdravio od artičoke al od ljubavi, brige i pažnje bogme jest! Hvala na košari svega toga mojim predragim drugovima i drugaricama, suborcima, kolegama, damama i gospodi, jednim i jedinstvenim RTL-ovcima! Vi ste moje drugo srce P.S. Vraćam se na posao čim ispraznim košaru, al bojim se, potrajat će – našalio se Šprajc uz fotografiju. Pratitelje je tijekom boravka u bolnici o svemu obavještavao.

– Zadnji put bio sam prije šest godina i valjda mi zafalili ti ljudi i stentovi, uglavnom nekidan mi neki vrag nije dao mira sve dok ponovo nisam otišao. I zanimljivo, došao sam na svoj najdraži odjel točno na isti dan, skoro i sat, kao i prije šest godina – napisao je voditelj.

Podsjetimo, Šprajc je prije šest godina već imao blagi infarkt. Tada je, kazao je, imao strašnu bol u prsima, a pomoć mu je pružena u KB-u Dubrava, gdje su mu liječnici ugradili stent. – Sredili su me, zakrpali i sad je sve u najboljem redu. Nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže "dosta", vjerujte mu da je dosta. Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do dobre ekipe kao ja, sigurno će im spasiti život – napisao je tada Šprajc na svojem Facebook profilu. Po izlasku iz bolnice napisao je: "Nakon 14 dana intenzivnog rada, iz KB-a Dubrava na tržište su pustili novi upgrejdani model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel i pametniji." Inače, Šprajc je te 2013. godine još uvijek radio na HRT-u, a u intervjuu za Večernji list prisjetio se kako su ga promjene na državnoj televiziji umalo koštale glave.

Srčani udar koji sam nakon svega dobio na HRT-u bio mi je zadnji znak da je to mjesto za mene postalo po život opasno i da se trebam maknuti. Došlo je do goleme birokratizacije sustava, uvođenja još desetak rukovodećih funkcija, kao da ih je inače bilo malo, forsirao se 4 news kanal, a ni prvi nije bio bogznašto, televizijski novinari trebali su istodobno raditi priloge za radio, radijski za televiziju, na kraju nitko nije znao tko je za što odgovoran, pa je jedan od mojih nadređenih završio na psihijatriji, a ja na koronarografiji. Ludilo, ne ponovilo se nikome – kazao je Šprajc. RTL-ov urednik posljednjih se mjeseci borio s viškom kilograma, a na društvenim mrežama često je i objavljivao fotografije iz teretane.

– Neka vas ne zavara ovaj usiljeni osmijeh. Gluteusi i lože vrište od boli, a ni ova mrlja na majici nije od kave. Obožavatelji su ga podržali u njegovoj borbi s viškom kilograma, a pala su i neka obećanja ako vaga pokaže manje kilograma.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar navijač
navijač
12:34 06.12.2019.

Kako sad funkcionira u "službi"?

DU
Deleted user
14:50 06.12.2019.

Vau, kak' je to emotivno i srceparajuće! Sav sam se raznježio od tolike njihove ljubavi, da bih se mogao popiškiti od sreće, kad pročitam tu nježnu razmjenu ljubavi. Zašto to večernji ne bi objavljivao u nastavcima? Svaki dan, na udarnom mjestu.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:09 15.12.2019.

Čitam nakupljene komentare i ne mogu vjerovati. Ogromo zlo prolazi kroz njih. Vidi se da komentatori pripadaju skupini građana koji su odavno odbacili poruke Isusa Krista i žive živote pune mržnje prema svemu i svakome. Uključivši i ljude koji suu voljom Gospodina u teškoj borbi za svoj život ostali živi. Meni je Šprajcova emisija izvrsna u terminu kasnih vijesti. Dovoljno je kratka i zanimljiva. Gosti svih opredjeljenja i zanimanja, partija i vjera, pozicija u društvu. Uvijek je aktualan s dnevnim ili tjednim događanjima. Širok izbor gostiju, umjetnika i osoba koje su postigle nešto što Hrvatsku uzdiže i daje nadu i svjetlo. Najbolji je hrvatski televizijski novinar bez premca s izvrsnom ekipom oko njega. Najgledanija emisija na svim hrvatskim televizijama. Zabavan i topao kao osoba, pristojan prema svima ali spreman pitati o događajima koji zanimaju gledatelje bez da uvrijedi sugovornika. Iskreno mu želim brzi oporavak. Moja poruka je da se makne iz teretana. Srčani bolesnici nemaju što tražiti u teretanama. Oporavak se sastoji u dva pravca. Prvi je prehrana ribom i juhama od ribe ili kuhane piletine. Ogromne količine češnjaka. Umjerene količine voća a povrće kuhano i na žlicu. Drugo su tjelesne i intelektualne aktivnosti. Isključivo lagane i redovite šetnje, više puta tijekom dana po pola sata, kućne aktivnosti bez napora, miran obiteljski život i ljubav najbližih. I na žalost manje aktivnosti u sredinama kakva je televizija, što je šteta ali živjeti treba. Sretno želim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije