Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UREDNIK I VODITELJ

Zoran Šprajc nasmijao pratitelje novom objavom: 'Dosta su popularne seksi fotke iz garderobe'

Foto: Instagram
1/11
28.10.2021.
u 12:15

- Loše si ovo odradio. Usne si trebao napućiti, a ne prekriti telefonom - poručila mu je jedna pratiteljica.

Urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc na svojem je Instagram profilu podijelio fotografiju kojom je nasmijao svoje pratitelje. Šprajc na fotografiji pozira u garderobi, a zauzeo je i prikladan stav dok je fotografirao sebe u ogledalu. „Vidim dosta su popularne seksi fotke iz garderobe pa reko da imam i ja što pokazati“, napisao je voditelj u opisu objave, a dodao je i hashtagove 'rtl direkt' i 'spremanje za show'. 

U komentarima su mu pratitelji davali prijedloge kako da poboljša svoju fotografiju. „Loše si ovo odradio. Usne si trebao napućiti, a ne prekriti telefonom“, poručila mu je jedna pratiteljica. „Obavezno još i selfie iz kupaone ispred bojlera i ručnika koji vise na kukama, kuhinje gdje se vide lonci i kuhače“, poručila mu je druga osoba. „Još fali profil na only fans“, rekla mu je jedna pratiteljica kroz smijeh. 

Inače, Šprajc se na svojem Instagram profilu često šali s trendovima te objavljuje fotografije koje to ismijavaju. Na svojim profilima na društvenim mrežama dijeli i fotografije s mjesta koja je posjetio. 

VIDEO Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:52 28.10.2021.

Još malo pa ćeš rodit'.

KP
Karlovacko pivo
14:06 28.10.2021.

Jeli odlazi sa Anom Strizić na Dodikovu Tv dase tamo malo proslavi

KO
kompakt
13:40 28.10.2021.

Dokad više ovog lika. Jovanče bre naporan si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije