Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni roditelji

Iris Rajčić izašla iz rodilišta, 14 godina mlađi nogometaš dočekao je s golemim buketom ruža

Foto: instagram
1/6
01.03.2021.
u 08:49

S njim je bila i njihova petogodišnja kći Elizabet koja se neopisivo radovala malenom braci.

Bivša manekenka Iris Rajčić (41) napustila je zagrebačku bolnicu KBC Sestre Milosrdnice u kojoj je prošlog četvrtka na svijet donijela sina. Iris je ovo drugo dijete s 14-godina mlađim nogometašem Markom Livajom koji je po svoju partnericu ispred rodilišta stigao s golemim buketom ruža.

S njim je bila i njihova petogodišnja kći Elizabet koja se neopisivo radovala malenom braci. – Dobro nam došao, sine naš. Seka te jedva čeka maziti... A kosica kao kod nje kad sam je rodila – napisala je Iris prošli tjedan uz prvu fotografiju malenog dječaka kojem su nadjenuli ime Lorenzo.

Foto: reuters

Inače, Iris i Marko prohodali su prije sedam godina, a zbog razlike u godinama malo tko im je davao šanse. Manekenka i njezin partner zajedno su od 2014. godine, a nakon dvije godine veze na svijet je stigla i njihova prva kći. Iris je oduvijek padala na nogometaše pa je tako prije mlađahnog Livaje ljubila Krunoslava Lovreka i Nikolu Pokrivača. Posljednjih godina sreću je pronašla uz Livaju koji je odnedavno ponovno postao igrač Hajduka.

Komentara 18

DU
Deleted user
09:55 01.03.2021.

Što je s tim našim nogometašima ? Mogu imati bilo koju i onda krenu raditi obitelj sa bakama ? Čemu žurba? Na kraju karijere sa 35-38 godina mogu naći neku od 25 godina, a ne ovako.

Avatar mikioni
mikioni
09:02 01.03.2021.

Da nisam procitao ovu kardinalnu vijest ne znam kako bih dalje mogao zivjeti.

BE
berija
09:18 01.03.2021.

Bivša manekenka sadašnja, kako se ono kaže kad ocvala žena zaskoči znatno mlađeg muškarca? Imaju petogodišnju kćer, dakle 41-6-14, njoj je bilo 35 godina kad je zaskočila dvadesetogodišnjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije