Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Zoran i Suzi zaljubili su se na prvi pogled u showu, a uskoro i vjenčali

Zoran i Suzi
Foto: RTL
1/7
14.02.2023.
u 20:00

Zanijemili smo jedan i drugi“, opisala je Suzi trenutak te dodala da su jednostavno znali na prvi pogled, kao u filmu. Objasnili su i da su se viđali i mimo showa. „Koga briga za show, kad znaš da je to to“, pojasnio je Zoran te dodao da je za njega show završio kad je upoznao nju.

Ljubav na selu jedan je od najpopularnijih reality showova u Hrvatskoj, a u toj emisiji spojilo se već nekoliko parova. 

Farmer Zoran Stričević (49) u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu' upoznao je svoju današnju suprugu Suzi (51). Par se vjenčao u prosincu dok se još show emitirao na televiziji. Za RTL.hr progovorili su o bračnom životu. Istaknuli su da čim su se vidjeli su znali da je 'to to'. „

 

Zanijemili smo jedan i drugi“, opisala je Suzi trenutak te dodala da su jednostavno znali na prvi pogled, kao u filmu. Objasnili su i da su se viđali i mimo showa. „Koga briga za show, kad znaš da je to to“, pojasnio je Zoran te dodao da je za njega show završio kad je upoznao nju.

Objasnili su i da su vrlo brzo nakon završetka snimanja počeli tražiti datum. Na kraju su se odlučili za 19. prosinca, a organizaciju svadbe su im otežale korona mjere. Zato su im nekoliko dana dolazili gosti, tako da ih je svaki dan bilo deset. Na samom vjenčanju bili su samo oni i najuži članovi obitelji te kumovi. Objasnili su i da im je drago što su njihova djeca prihvatila njihov brak te da s djecom imaju prijateljski odnos. „Imam dvoje odrasle djece, više zovu nju nego mene i više s njom pričaju“, rekao je farmer.

Istaknuli su i da su s drugim kandidatima ostali u dobrim odnosima. Dodali su da se s farmerom Nevenom Landekom jedinim nisu vidjeli, ali da se redovito čuju te da im šalje fotografije svoje kćeri. Objasnili su i da se s Julijanom, koja je bila na Zoranovoj farmi, čuju, te da su joj ponudili pomoć i kad je bio potres.

Opisali su i kako je izgledao početak njihovog zajedničkog života. Naime, par danas živi u Brštanovu, a Suzi koja je inače gradsko dijete, k svome odabraniku preselila se tek nakon svadbe. Objasnila je i da joj to nije teško palo, jer je već prije upoznala seoski način života, ali i da je svaki dan u svom rodnom Splitu pa joj ne fali. „Jedino, plavetnilo mi fali“, istaknula je te dodala i da joj je falilo cvijeće pa ga je zasadila. „Digao sam kredit da kupim cvijeće“, našalio se Zoran. Dodali su i da im je u braku odlično, odnosno da je sve procvjetalo otkad su zajedno. Farmer je dodao i da je prije vjenčanja moram zatražiti njezinu ruku od njezine majke, ali da je sve prošlo u redu. Objasnili su i da se ne svađaju te da sve riješe razgovorom.

Podsjetimo, Zoran se prijavio u show 'Ljubav je na selu', a nakon upoznavanja s kandidatkinjama, znao je da je Suzi ona prava. Sudjelovanje u showu je nastavio, a na svoju farmu je pozvao još Renatu Šapinu i Julijanu Slijepčević. Renata je prva otišla kući, na vlastiti zahtjev te s farmerom nije ostala u kontaktu. S druge strane s Julijanom je od početka imao prijateljski odnos koji se nastavio i do danas.

VIDEO Let 3 nakon pobjede: 'Pjesmu nismo radili ni za Doru ni za Euroviziju nego za Let 3'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije