Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stanković najavio emisiju: 'Sve više roditelja traži pomoć za djecu koja žele promijeniti spol'

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
14.02.2023.
u 15:19

Zašto je u porastu broj depresivnih poremećaja kod djece i je li moderan način života koji nas neprestano tjera da budemo bolji i ljepši od drugih ostavio traga na mladim generacijama teme su emisije Nedjeljom u 2 u - napisao je Stanković na Facebooku.

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" na Facebook stranici emisije otkrio je kako mu je gošća ovotjedne emisije klinička psihologica Marina Grubić

- Zašto sve više roditelja u Hrvatskoj posjećuje psihijatrijske ustanove tražeći pomoć za djecu koja žele promijeniti spol? Zašto je u porastu broj depresivnih poremećaja kod djece i je li moderan način života koji nas neprestano tjera da budemo bolji i ljepši od drugih ostavio traga na mladim generacijama teme su emisije Nedjeljom u 2 - napisao je Stanković na Facebooku. 

Podsjetimo, urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u 2" nedavno je na društvenim mrežama objavio pismo ogorčenog koje je pristiglo na mail adresu dugovječne HRT-ove emisije. Stanković je u objavi naglasio i da je gledatelj I. Novosel poslao devet mailova. "Šteta da se baci", komentirao je voditelj, a njegovu objavu prenosimo u nastavku bez ikakvih intervencija: 

"OŠTAR PROTEST GRUPE GRAĐANA, STANKOVIĆ VAN SA HRT-a!
Zbog mobinga gospođe Petir, reklamiranja nasilja nad ženama i općenito zbog širenja destrukcije, pesimizma i laži.
-STANKOVIĆ JE KAO I VEĆINA OPORBENJAKA PSIHIČKI OPSJEDNUT PREMIJEROM ANDREJOM PLENKOVIĆEM.
- STANKOVIĆ NIJE ĐENTLMEN, već OBIČNI POLUPISMENI NETELEVIZIČNI PROSTAK I MOBING NASILNIK a prema gđi Petir bio je KRAJNJE BEZOBRAZAN, DALEKO ISPOD NIVOA
- ON IZ ZAVISTI I JALA MRZI SVE USPJEŠNE OSOBE
- NAŠ PSIHOANALITIČAR U KVARTOVSKOM KAFIĆU (NEDA) DOBRO JE PRIMIJETILA STANKOVIĆ LAŽE DA JE OD POTRESA PROŠLO 2 GODINE, DRMALI SMO SE PRIJE 7 DANA
- ALEKSANDAR STANKOVIĆ VAN SA JAVNE TELEVIZIJE ....... ......... A GRAĐANI ĆE ZA ALEKSANDROM STANKOVIĆEM PUSTITI VODU............ fuj,. fuj, fuj, fuj. Non Pasaran S poštovanjem Ivo Novosel Zagreb", stoji u objavi.

Ispod objave odmah su se zaredali komentari gledatelja koji su stali u Stankovićevu obranu. "Podrška Stankoviću", "Baš je bila dobra emisija. Ma sve su u biti. Stane ih, preznoji na onoj stolici da je milina gledati takvo novinarstvo. Samo naprijed", "Stanković najbolji voditelj i urednik HRT-a, boljega i novinara HRT nikada nije imao, na HRT-u jedino i gledam Nedjeljom u 2, gledam komercijalne televizije", samo su neki od komentara. Mnogi su autoru spomenutog maila prigovorili zbog nepismenosti. "Imate li hrvatski prijevod ovog maila", "Jako je pismen", komentirali su gledatelji. 

VIDEO Nakon šale voditelja na račun Marije Šerifović, javila se i ona: 'Problem je u nedostatku talenta'

 

Komentara 44

MK
milutin kekin
16:20 14.02.2023.

Kaj se ova emisija još uvijek emitira? Svašta.

MK
milutin kekin
16:22 14.02.2023.

Stop bolesnim zločinačkim umovima koji manipuliraju nevinom djecom i navode ih na sakaćenje vlastitog tijela.

KI
kiselovrhnje
16:22 14.02.2023.

Ne razumijem kako moze netko poslati vlastito zdravo dijete da bude kastrirano i da masakrira cijelo tijelo vrlo skupim, kompliciranim i trajnim operacijama radi nekakvog trendy hira. Skoro svaka druga transrodna osoba izvrsi samoubojstvo kada s odredenim vremenskim odmakom shvate sto su si ucinili. I netko nas zeli uvjeriti da je to normalno i prirodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije