Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNA PORUKA

Znate li zašto je Kate Middleton objavila vijest o dijagnozi baš u petak?

Britain's Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge visit to School 21 in London
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/140
23.03.2024.
u 13:09

Princeza od Walesa, Kate Middleton, objavila je u petak tužnu vijest da joj je dijagnosticiran rak. Nije rekla o kojoj vrsti se radi, ali trenutak objave poruke možda je unaprijed tempiran, upravo zbog djece.

Princeza od Walesa, Kate Middleton, objavila je u petak emotivnu video poruku u kojoj je otkrila da joj je dijagnosticiran rak i to nakon operacije abdomena u siječnju ove godine. - Bilo je to nevjerojatno teških nekoliko mjeseci za cijelu našu obitelj, ali imala sam fantastičan liječnički tim koji se sjajno brinuo za mene, na čemu sam jako zahvalna – navela je u poruci. 

- Ovo je naravno došlo kao veliki šok, a William i ja činili smo sve što možemo da riješimo ovo privatno za dobrobit naše mlade obitelji. Kao što možete zamisliti, za to je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od teške operacije da bih mogla započeti liječenje. No, što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji njima odgovara i da ih uvjerim da ću biti dobro – rekla je Kate u izjavi. 

VEZANI ČLANCI:

Sada strani mediji smatraju kako je princeza odabrala petak za objavu svoje poruke upravo zbog djece. Naime, u Velikoj Britaniji jučer su počeli školski praznici te su princ William i princeza Kate čekali taj trenutak za objavu tužne vijesti, navodi Daily Mail. Objava njezine poruke o dijagnozi na prvi dan uskrsnih praznika možda je bila tempirana kako se djeca kraljevskog para ne bi odmah susrela s pitanjima o zdravstvenom stanju majke. 

Kate, koja nije otkrila vrstu raka koji joj je dijagnosticiran, dodala je u izjavi kako joj je William bio stalna potpora tijekom oporavka i borbe s dijagnozom. Kralj Charles III. objavio je prije samo mjesec dana da mu je također dijagnosticiran rak. On je rekao da je "ponosan na Kate zbog njezine hrabrosti" jer je progovorila o bolesti onako kako je to učinila, objavio je glasnogovornik Buckinghamske palače. Monarh jamči da je posljednjih tjedana bio u izravnom kontaktu s princezom od Walesa. Kralj i kraljica nastavit će pružati svoju ljubav i podršku cijeloj obitelji, kazuju još iz Palače.

GALERIJA: Brat Kate Middleton se također borio s ozbiljnom bolešću, a sada je on njoj podrška

Britain's Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge visit to School 21 in London
1/21

Pretpostavlja se kako je princ William saznao za dijagnozu raka princeze Kate prije same mise zadušnice za svoga kuma, grčkoga kralja Konstantina II., 27. veljače. Zbog toga je, razumljivo, odustao od događaja u zadnji tren. Naveo je William tada "osobne razloge" kao razlog nedolaska na komemoraciju, dok je Kensingtonska palača objavila da je Kate "i dalje dobro".

Podršku princezi Kate dali su i princ Harry te supruga Meghan Markle. - Želimo zdravlje i izlječenje za Kate i obitelj te se nadamo da to mogu činiti privatno i u miru - priopćili su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije