Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javna podrška

Francuski predsjednik poželio ozdravljenje Kate, a Harry i Meghan joj se samo kratko obratili

Foto: Reuters/Pixsell
1/21
23.03.2024.
u 11:48

Britanska princeza Kate Middleton boluje od raka, a francuski predsjednik Emmanuel Macron pružio joj je podršku. Također, princ Harry koji sa suprugom Meghan Markle živi u Kaliforniji također joj se kratko obratio u javnom priopćenju.

Kao bomba u medijima odjeknula je vijest da britanska princeza Kate Middleton ima rak, a poruke ohrabrenja stižu joj sa svih strana. Između ostalih, i predsjednik Francuske Emmanuel Macron princezi od Walesa uputio je posebne riječi podrške. - Vaša visosti, u ovom teškom razdoblju kroz koje prolazite Brigitte i ja Vam želimo potpuni oporavak. Vaša snaga i ustrajnost sve nas nadahnjuju - napisao je francuski predsjednik ispod videa u kojem Kate Middleton objavljuje da ima karcinom. 

Odbjegli princ Harry sa svojom suprugom Meghan Markle također je poželio brzo ozdravljenje u kratkom priopćenju kojeg su objavili. - Želimo ozdravljenje za Kate i obitelj i nadamo se da će to moći učiniti nasamo i u miru - napisali su. Ipak,  javnosti priopćenje nije dovoljno te se mnogi pitaju jedno - hoće li Harry posjetiti Kate kao što je posjetio i oca?

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/8

Vojvoda od Sussexa svojevremeno je opisao Kate kao stariju sestru koju nikada nije imao kad se zaručila za Williama prije 11 godina, ali njihov je odnos puknuo je nakon što je upoznao Meghan Markle.

Podsjetimo, kada se pročulo da kralj Charles boluje od raka, Harry se gotovo odmah vratio u London prošlog mjeseca kako bi ga posjetio. Mnogi se pitaju hoće li isto učiniti i nakon saznanja o Kate. Posljednji put sreli su se u rujnu 2022. nakon smrti kraljice Elizabete II., pristaše kraljevske obitelji nadaju se da bi Kateini zdravstveni problemi mogli potaknuti pomirenje između zaraćenih parova, a nama ostaje vidjeti kako će se klupko kraljevske obitelji odmotati...

 

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije