Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika promjena

Znate li tko je ovo? Bila je seks bomba 90-ih, a danas joj fanovi prigovaraju zbog izgleda i tetovaža

Foto: Profimedia
1/10
17.04.2024.
u 15:00

Erika je inače u seriji utjelovila Shauni McClain. 'Baywatch' se prikazivao od 1989. do 1999. Postao je brzo jedna od najgledanijih serija na svijetu, a mnogi glumci koji su se u njoj pojavili uživali su veliku slavu. Među njima su David Hasselhoff i Pamela Anderson, ali i brojni drugi.

Erika Eleniak najpoznatija je po ulozi u seriji 'Baywatch'. Osim toga bila je Playboy Playmate i model, ali na novim fotografijama koje objavljuje na svojim društvenim mrežama izgleda potpuno neprepoznatljivo. 
Naime, na fotkama se vidi da i danas ima plavu kosu - ali ima i piercinge na licu i mnogo tetovaža po tijelu. Tetovaže se ne sviđaju mnogim njenim obožavateljima pa joj u komentarima upravo to i pišu, da im se njen izgled nikako ne sviđa. Erika često pozira našminkana, ali ne eksperimentira previše s tim već zna što joj najbolje pristaje. 

Erika je inače u seriji utjelovila Shauni McClain. 'Baywatch' se prikazivao od 1989. do 1999. Postao je brzo jedna od najgledanijih serija na svijetu, a mnogi glumci koji su se u njoj pojavili uživali su veliku slavu. Među njima su David Hasselhoff i Pamela Anderson, ali i brojni drugi. 

Foto: Profimedia

Osim u 'Spasilačkoj službi' Eleniak je glumila i u serijama kao što su ‘The Librarians‘ i ‘CSI: Miami‘, a ostvarila je i neke filmske uloge. 

Mnogi su se ovih dana sjetili i glumice Nicole Eggert koju je proslavila je uloga Summer Quinn u kultnoj seriji 'Baywatch'. Ona je nedavno otkrila da joj je dijagnosticiran kribriformni karcinom drugog stadija. Uslijed liječenja od raka, ovih je dana obrijala glavu. Sada je pokazala kako izgleda bez kose.

VEZANI ČLANCI:

"Jajoglava", našalila se glumica u opisu ispod fotografije. Inače, Nicole je objavila i da moli pratitelje za novčanu pomoć, a nekima to nije baš dobro sjelo. - Ona je bogata. Žao mi je, ali ovo je suludo
- Možda liječenje ne uključuje toliko promjenu sebe, već dopuštanje sebi da budemo ono što jesmo, napisala je glumica u opisu videa i dodala da joj je kći pomogla obrijati glavu. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Ključne riječi

Komentara 3

JO
Jova
17:39 17.04.2024.

Gluparije....prošlo je 30 godina, normalno da je ostarila i promijenila se...

DA
Davor80
18:40 17.04.2024.

A kaj joj fali?

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
16:16 17.04.2024.

Samo dokaz kako treba vidjeti punicu da znaš na što će ti ličiti žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije