Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franciso Muniz

Znate li kako danas izgleda i čime se bavi genijalac Malcolm

Foto: Screenshot
1/2
29.09.2018.
u 17:00

Osim glumom, bavi se i automobilskim utrkama te je česti sudionik Toyota Pro/Celebrity Racea, utrke slavnih. Bendu Kingsfoil pridružio se 2012. godine, ali nisu dugo svirali zajedno zbog razlika u rasporedu. Od 2017. godine menadžer je benda Astro Lasso.

Francisco Muniz IV. vozač je automobilskih utrka, glazbenik i pisac, no najbolje ga se sjećamo u naslovnoj ulozi preslatkog štrebera u hit-komediji “Malcolm u sredini”.

Iako s glumom nikada nije zapravo prestao, nismo ga dugo vidjeli u nekim zapaženijim ulogama. Karijeru je započeo već s osam godina kada su ga zapazili na talent showu, nakon rastave roditelja preselio se s majkom u Kaliforniju i tamo je počeo glumiti u reklamama. Prva uloga bila mu je u TV filmu “Plešući s Olivijom”.


Osim glumom, bavi se i automobilskim utrkama te je česti sudionik Toyota Pro/Celebrity Racea, utrke slavnih. Bendu Kingsfoil pridružio se 2012. godine, ali nisu dugo svirali zajedno zbog razlika u rasporedu. Od 2017. godine menadžer je benda Astro Lasso.

 


U jednoj od epizoda američke verzije popularnog showa “Ples sa zvijezdama” Muniz je otkrio kako se uopće ne sjeća da je glumio u seriji koju su mnogi voljeli. Glumac je objasnio da je imao oko devet potresa mozga i nekoliko moždanih udara u životu. Trenutačno mu djevojka pomaže da se prisjeti, ona piše dnevnik njihovih zajedničkih aktivnosti kako bi uvijek imao neki podsjetnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When in Wales, you eat like the Welsh! Spaghetti and meatballs!

A post shared by Frankie Muniz (@frankiemuniz4) on

Ključne riječi

Komentara 4

ST
Stručnjak
14:33 30.09.2018.

Malcolm u sredini najbolja humoristična serija ikad!

WC
wolf_cro
19:48 29.09.2018.

Znači, tek u 30-ima je uspio pustiti bradu i brčiće. Btw, meni je onaj što je glumio Reesea isti Mandžo u mladim danima.

Avatar urbanjungle
urbanjungle
18:51 29.09.2018.

čemu članak bez Srba, Orjune, Torcide, sms ova, bijede i prevare u Hr, rvata .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije