Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A Martinez

Sjećate li se Cruza iz Santa Barbare? Slavi 70. rođendan i izgleda ovako

Foto: Youtube Screenshot
1/8
27.09.2018.
u 12:01

Martinez je bio pod svjetlima pozornice već s 12 godina kad je počeo pjevati i nastupio je u jednom talent-showu, a poslije je shvatio da je gluma ono čime se želi baviti.

Santa Barbara sapunica je zbog koje su se plaćale mise u crkvi jer su životne i ljubavne priče glavnih likova toliko obuzele gledatelje da su s velikom tugom dočekali kraj prikazivanja serije početkom 1993. godine.

Mise su se plaćale i za sretan kraj ljubavne priče Eden i Cruza koje su glumili Mary Walker i A Martinez. Žene su bile lude za Cruzom, a ovaj glumac, kojeg je i između ostalog proslavila i uloga u Santa Barbari, danas slavi  70. rođendan.  

Martinez je bio pod svjetlima pozornice već s 12 godina kad je počeo pjevati i nastupio je u jednom talent-showu, a poslije je shvatio da je gluma ono čime se želi baviti.

Prva supruga bila mu je glumica Mare Winningham koju je upoznao na snimanju "The Young Pioneers", ali rastali su se iste godine kad su se vjenčali. Godinu dana poslije Cruz se zaljubio u sadašnju suprugu Leslie Bryans s kojom ima troje djece – kćer Ren Farren, sina Devona Makenu i još jednu kćer Dakotu Lee.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Under the ever-speaking Sky... #Unity #athomeintheworld

A post shared by A Martinez (@abonemartinez) on

 

 

 

Kada mu je ponuđena uloga Cruza u Santa Barbari, dvoumio se trebali li prihvatiti ulogu u sapunici.

– Nisam bio siguran je li sapunica dobar odabir za mene, ali kad mi je redatelj objasnio sve o Cruzu, pristao sam jer je to lik koji ima veliko srce – rekao je u jednom intervju.

Priznao je da je tempo snimanja bio naporan, snimalo se od sedam ujutro do kasno u noć zbog čega je gubio kilograme, pa ga je producent upozorio da mora pripaziti na to jer u seriji mora izgledati snažno i seksi. Nakon uloge Cruza nije ostvario nijednu važniju ulogu.

Pogledajte koje turske sapunice su bile najgledanije

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
12:49 27.09.2018.

Tko se ne sjeca Santa Barbare.. :)) Bio je to pocetak sapunica na ovim merdijanima..Santa Barbara i rat su simboli tog vremena. Kod nas su sve babe gledale,al doslovno sve.Jedna je jadna i misu platila,da nesretni Cruz nadje Eden. Ziva istina :)) Muski svit je polemizira sto ce prije zavrsit,rat ili Santa Barbara.Pobjedili su pobornici rata. :))

DU
Deleted user
12:14 27.09.2018.

pa ako mi treba znati kako sad izgleda necu cekat vecernji. upisat cu u google Adolfo Larrue Martínez i kliknut images a gledo sam ga zadnjih par godina i u Longmire kao Jacob Nighthorse.

IM
Immanuell
19:08 27.09.2018.

Izgleda super za 70 godišnjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije