Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crveni tepih

"Zlatni globus 2012." iznevjerio devizu da je to proba za Oscar

george clooney
16.01.2012.
u 16:38

Modno je “svoja” i Rooney Mara, muškolika zvijezda Fincherova filma “Muškarci koji vole žene”. Treba li joj to silno nabrijavanje na muški izgled ako joj je mainstream slika žene toliko odbojna? Nova žena nije muško...

Oduvijek se crveni tepih na svečanoj dodjeli Zlatnih globusa za filmska i TV dostignuća prošle godine smatrao pokusnom pistom za crveni tepih s dodjele filmskih Oscara. Je li to porekla svečana, 69. dodjela Zlatnih globusa upravo održana u Beverly Hilton Hotelu u Los Angelesu? I je, i nije! Modno šarenilo koje je tu vladalo išlo bi u prilog staroj tezi, ali, ali... Zvijezde koje tu izgledaju da ne mogu bolje, dižu rejting Golden Globeu!

Fantastičan bebi plavi kostim Haidera Ackermanna na Tildi Swinton izgledao je “izvanzemaljski”. Tilda je uvijek takva, reći ćete, ali teško da će odletjeti više na oscarovskom tepihu...

Modno je “svoja” i Rooney Mara, muškolika zvijezda Fincherova filma “Muškarci koji vole žene”. Treba li joj to silno nabrijavanje na muški izgled, ako joj je mainstream slika žene toliko odbojna? Nova žena nije muško...

Mišići su adut Madonnine vječne mladosti sve dok se ne nađu u večernjoj haljini. Ni Reem Acra to ne može modno pomiriti! Crveni tepih nesmiljeno sve otkriva.

Sve je zanimalo kako nakon nedavne trudnoće izgleda Natalie Portman. E, pa odlično, u ružičastoj Lanvinovoj haljini koja je izgledala kao da nije Lanvinova. Jer Emma Stone je haljinom tamnih vinskih tonova pokazala što su rasni Lanvin i njegovo svečano modno poglavlje. Savršen je to sklad uz koji zaboravljamo i na nenadmašni oscarovski glamur! Rekli su da je baš to postigla Charlize Theron s “pudrastom” Diorovom Couture haljinom, dviju dužina, puna dugih nabranih dijelova s nekoliko kratkih širokih volana bočno. Ali nismo sigurni da je tako. Možda je Theron banalizirala Diora?!

I na kraju Angie Jolie: stara Angie, nova moda. Bijelo umjesto crnog koje i dalje nosi, ali ovaj Versace je bolji izbor!

Komentara 1

NO
nokla
08:41 18.01.2012.

koliko ja znam hrvatski prijevod je Muškarci koji mrze žene a ne Muškarci koji vole žene...malo istraživanja prije pisanja članka goes a loooooooooong way...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije