Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerica

Život pod pritiskom: Doris Vrečko preseljena na odjel psihijatrije!

vrecko
Foto: Marko Zirdum/FHM
1/8
Autori: Tatjana Pacek, Sonja Hoffman
21.10.2010.
u 20:10

Iako se nagađalo da je riječ o moždanom udaru, Doris Vrečko završila je u bolnici zbog psihičkog preopterećenja s kojim se više nije znala nositi sama.

Voditeljica Automotiva Nove TV i manekenka Doris Vrečko koja je u ponedjeljak navečer prebačena u KBC Zagreb, nakon što je kod kuće, pred televizorom, izgubila svijest, doznajemo, s neurološkog je prebačena na psihijatrijski odjel bolnice!

Psihičko preopterećenje

Iako su odmah nakon što je Doris Vrečko izgubila svijest zabrinuti članovi obitelji pozvali hitnu pomoć, a liječnici s Rebra je nakon prvog pregleda smjestili na intenzivni neurološki odjel, nalazi su pokazali kako nije riječ o moždanom udaru ili epileptičkom napadu. Naime, Doris je, doznajemo, imala uredne nalaze EEG-a, a ni CT mozga nije pokazao znakove bolesti. Ta 26-godišnja djevojka imala je i uredne toksikološke nalaze, što jasno govori da je isključeno korištenje bilo kakvih vrsta opijata. Liječnici su, kako neslužbeno doznajemo, mišljenja su da je nesvjestica uzrokovana velikim psihičkim preopterećenjem koje je onda izazvalo dekompenzaciju organizma (stres vrlo često može poremetiti prirodnu ravnotežu organizma i tlak, pa može dovesti do kolapsa, op.a.) i nesvjesticu.

A do njega je moglo doći iz sto razloga. Doris je, naime, poznata kao samozatajna djevojka koja ne izlazi i ima vrlo uzak krug prijatelja. S kolegicama manekenkama tek na revijama prozbori koju riječ, s njima se inače ne druži. Potvrdila je to i Maja Cvjetković, s kojom je Doris nosila neke revije.

– Čula sam da je u bolnici i šokirala se. Nas dvije nismo prijateljice, profesionalno smo odradile neke poslove, i to je sve. Nemam čak ni njezin broj telefona. Međutim, jako me zabrinulo što je završila u bolnici i želim joj brz oporavak – rekla je Maja.

Modni krugovi nagađaju da se emotivna Doris sve teže nosila s tim da njezine veze završe prije nego što i počnu. Ne tako davno šuškalo se da je u vezi s Nikolom Karabatićem, što je ovaj odmah opovrgnuo. Potom se i ime Zorana Mamića vezalo uz njezino, ali ne zadugo.

Idealni roditelji

Doris smatraju najseksepilnijom hrvatskom manekenkom. Ne pije alkohol, nije nikotinski ovisnik, diplomirala je na Kineziološkom fakultetu i nekadašnja je prvakinja Hrvatske u mačevanju. Još živi u roditeljskom domu jer se s mamom i tatom savršeno razumije.

– Jako sam povezana s roditeljima i sigurno će moj suprug, jednom kad se udam, živjeti sa mnom u obiteljskom domu – rekla je prije godinu dana u razgovoru za Večernji list.

Komentara 50

RI
ribarpalunko
08:23 22.10.2010.

Darko-zg Ti si sj eban u mozak.

Avatar ivanasovic
ivanasovic
05:08 22.10.2010.

Bože seljačine--darko zg--idiotima poput tebe bi trebao biti zabranjen pristup internetu..

ZV
zvon
07:30 22.10.2010.

Nakon CTa i EEGa odmah na psihijatriju? A magnetska reznonca, vidni evocirani potencijali, lumbalna punkcija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije