Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Treneri su ljuti, otkrili su da kandidati rade ono što im je zabranjeno

Foto: RTL
1/3
05.12.2017.
u 15:25

Jedan tim nije poštivao pravila i to je trenere jako naljutilo, a još više ih je naljutilo što su kandidati jeli hranu koja im nije dozvoljena.

Kandidate showa "Život na vagi" čeka još jedan veliki izazov – moraju ispiliti drva i napuniti kutiju, a tim koji to prvi napravi, dobit će imunitet.

Problem je, pak, u tome što je rupa na kutiju poprilično mala pa će kandidati imati posla dok je napune tako da će se naizgled jednostavan zadatak pokazati kao izuzetno zahtjevan.

Kada plavi shvate da im prijeti još jedan poraz, počet će se služiti svim sredstvima da bi izvojevali pobjedu, no to će se pokazati štetnim za Dorijana. Nakon nepoštivanja pravila treneri su ljuti, a još će ih više razljutiti to što su pronašli snimke na kojima kandidati jedu nedozvoljenu hranu.

1/36

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije