Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snima se u karlovcu

Snimljeni noćni 'kišni' kadrovi s glavnom glumicom filma Luca Bessona

luc besson
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/9
19.06.2015.
u 10:45

U noćnim satima snimana je scena u kojoj glumica Sylvia Hoeks juri u starom kombiju središtem grada

Prvi kadrovi filma The Lake čiji scenarij potpisuju slavi francuski redatelj Luc Besson i Richard Wenk, sinoć su oko ponoći snimani u staroj karlovačkoj gradskoj Zvijezdi. U središtu grada, na trgu iz 18. stoljeća, postalo je živahno tek oko ponoći kada je došla filmska ekipa koja je snimala scene s glumicom Sylviom Hoeks koja je trgom i okolnim ulicama jurila u starom automobilu. Kako su trebali snimiti kišne kadrove, karlovačka im je tvrtka Čistoća pomogla u 'natapanju' ulica i stvaranju prigodne atmosfere.

Nakon noćnog snimanja u središtu grada, filmska se ekipa u ponedjeljak seli na drugu lokaciju, u Preradovićevu ulicu  gdje je već izgrađen drveni zamak koji će poslužiti u ovom akcijskoj trileru u kojem američki marinci u 2. svjetskom ratu u rješavanju misterije, pronalaze skriveno blago u jezeru. Na tu lokaciju, gdje će se snimati tjedan dana i zbog čega će biti obustavljen promet u toj i svim okolnim ulicama, doći će i glumci koji čine okosnicu filma, oskarovac J. K. Simmons, kao vođa američkih specijalaca koji baš nije zadovoljan misijom, ali i Charlie Bewley i Diarmaid Murtagh.

- Molimo Karlovčane za strpljenje i razumijevanje, jer je činjenica da će tih dana dok ćemo snimati, biti prometnih gužvi, obzirom da će dosta ulica biti zatvoreno za promet. Riječ je o velikom, megaprojektu i velikoj filmskoj ekipi kakva još nije boravila u Karlovcu. Vjerujem da će nas građani razumijeti i da će biti strpljivi. Inače u Karlovcu je prekrasno snimati, odličan je ambijent i uvjeti - kazao nam je jedan od tehničke ekipe sa seta snimanja.

>>Luc Besson u Hrvatskoj snima 'akcijsku pucačinu'

>>Angelina Jolie ima glavnu ulogu u novom trileru Luca Bessona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije