Žiri je razočaran: Danas smo imali tri gotovo nejestiva tanjura, dva su imala sirovu ribu, jedan prekuhanu
Jurica Jurašković napustio je Masterchef nakon zahtjevnog stres testa
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Interesantno. Dakle, Hrvatska nema doslovno niti jednog kuhara koji bi bio u nekoj srednjoj EU ligi, da ne pricamo o svjetskom glasu. Sto je mozda I dobro, jer taj bi vec odavno otisao iz Hrvatske. Jer place svjetskih kuhara startaju od pola milijuna dollars godisnje plus smjesta za njega I obitelji. Bez obzira pricamo li o EU, Americi, Rusiji ili Japanu. Doduse imali smo potencialnog, Karapandju, ali on se iz samo sebi znanog razloga odlucio za gastronomsku rupu jugoiatocne Europe znanu kao Hotel Esplanade u Zagrebu. Vrhunski kuhari cesto za angazman traze I svoje pomocnike na koje su navikli, no oni su puno jeftiniji, nekih $150000 godisnje uz smjesta za.sebe I obitelj. Naravno da znam da smo mi svjetski zapecak I u kuhinji kao I u svemu drugom, Ali me cudi kako novinari to ne znaju, I ovakva iskljucivo lokalna takmicenja dizu u nebesa.