Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračne vode: Lijepa Zrinka ostvarila mu snove

Zgodna Jelena zagolicat će maštu Zvonimira Bandića

bračne vode
Screenshot Nova TV
04.11.2009.
u 19:00

- Nikad nisam imala želju postati glumica, zato sam zadovoljna s gostujućim ulogama, moda je uvijek bila na prvom mjestu. Sada mi je prioritet pokretanje jednoga privatnog posla - samozatajno kaže manekenka.

Atraktivna Sunčica (Mila Elegović) sve je manje privlačna svojem suprugu Zvonimiru Bandiću (Hrvoju Zalaru) iz serije “Bračne vode”, pa on često sanjari o zgodnim i mladim djevojkama. Jedna takva u nastavku koji se na Novoj TV prikazuje 18. studenoga pokucat će na vrata njegove postolarske radionice.

Zgodnu Zrinku koja će od Zvonimira Bandića tražiti da joj izradi ključ koji otvara njezino srce, glumi bivša farmerica Jelena Urukalo.

– Glumim curu iz Bandićevih maštarija, koja se konačno pojavi na njegovim vratima. Zrinka nije koketa, ali je privlačna i normalna djevojka koja će malo uzburkati strasti – kaže Jelena koja je uživala u gostima kod Bandićevih.

– Nikad nisam imala želju postati glumica, zato sam zadovoljna s gostujućim ulogama, moda je uvijek bila na prvom mjestu. Sada mi je prioritet pokretanje jednoga privatnog posla – samozatajno kaže manekenka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije