Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Žestoka svađa završila izbacivanjem kandidata, trenerica šokirana Lidijinom kilažom

Prvi je na vaganje išao Ivan, kojeg je Marijana Batinić pitala kako se osjeća sa svojih 213 kg, a njegov je odgovor iznenadio sve.
08. studenoga 2019. u 21:20 4 komentara 164544 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/8

Kandidate čeka vaganje na kojem će im živa žuta linija biti Alen Abramović. Odnosno, ako kandidati ne ostvare cilj, a to je ako svi zajedno ne smršave 50 kilograma, o njihovu će izbacivanju odlučivati Alenovi kilogrami. Svi koji smršave manje od njega naći će se u konkurenciji za ispadanje.

Rodila se ljubav Iskrena Sara: Nikada nisam imala dečka, a Marinu sam se prepustila

S obzirom na to da su u malom i velikom izazovu uspjeli skupiti 14 kg, kandidati moraju skupiti još 36 kilograma ukupno kako nitko ne bi ispao.

Prvi je na vaganje išao Ivan, kojeg je Marijana Batinić pitala kako se osjeća sa svojih 213 kg, a njegov je odgovor iznenadio sve:

„Odlično se osjećam, ali zaista odlično“, kazao je Ivan, a trenerica Maja zaključila je da kod njega izostaje motivacija i da se mora dobro preispitati i shvatiti što želi u životu. Iako je bio optimističan oko gubljenja kilograma, vaga je pokazala samo 2,3 kg manje. Ana je na vagu došla s velikim samopouzdanjem, a rezultat je bio 2,1 kg manje. Maca je izgubila 2,3 kg, što je bio jako dobar rezultat s obzirom na to da nije mogla trenirati jer ima ozljedu noge. Iako je Roko na dosadašnjim vaganjima bilježio jako dobre rezultate, ovog je puta izgubio 3,6 kg što je po njemu bio loš rezultat.

„Svakom dođe lošiji ciklus, on se jako trudi, najmotiviraniji je od svih i svaka mu čast“, kazala je Maja optimistično.

Marijana Batinić: 'I ja sam imala problema s debljinom, najbolji prijatelj mi je bio hladnjak'

Nea se nadala kako će na vaganju izgubiti barem četiri kilograma jer je smatrala da je jako dobro trenirala. Ipak, vaga je pokazala samo 2,4 kg što je bilo jako razočaravajuće.

„Ne znam što se dogodilo, očekivala sam više jer smo se baš trudile i radile“, kazala je Nea. Mirna je na vaganju izgubila 1,7 kg.

„Ne mogu biti zadovoljna rezultatom jer sam dušu ostavila u teretani i na biciklu. Razočarana sam i mislim da sam mogla više“, komentirala je Mirna.

 | Autor : RTL Foto: RTL

Sara je na vaganju izgubila 3,3 kilograma i bila je jako zadovoljna s tim.

„Ona doslovno prolijeva krv na treninzima, ona ima krvave žuljeve. Zato ima i rezultat“, kazao je Edo.

Julija je lakša za 1,3 kg što joj nije bilo ohrabrujuće, a Marino je na vagi priznao kako je trenerica Maja u pravu kad kaže da je najljeniji od svih kandidata. Njegov je rezultat bio u skladu s tim - izgubio je samo 1,2 kg. Ni Gurka nije imao puno značajniji rezultat, on je lakši za 1,3 kg.

Život na vagi život na vagi Suze i slom! Nea zaplakala usred treninga: 'Sram me što sam se dovela u ovakvu situaciju'

Danijela na prošlom vaganju nije skinula ni grama, a na ovom je vaganju pokazala samo 0,1 kg manje.

„Nemoj se zamarati s time koja je brojka na vagi. Ti imaš putovanje na koje si krenula i kako god danas završilo, nemoj skrenuti s tog putovanja“, poručio joj je Edo, ali Danijela je bila jako ljuta i nije pronalazila utjehu u njegovu ohrabrenju.

Lidija je ostvarila gubitak od 0,2 kg, što je šokiralo i nju i trenericu Maju i ostatak kandidata. Time je postalo jasno da kandidati neće uspjeti skinuti više od 36 kg i da će netko morati napustiti show.

Alen je išao posljednji na vaganje i ostvario je najbolji rezultat - skinuo je čak šest kilograma.

 | Autor : RTL Foto: RTL

„Radio sam sve kao i kandidati, treninge smo radili zajedno, ali sam se možda više davao, nisam se štedio. Cijelo sam vrijeme imao u glavi da želim što bolji rezultat. Želim kandidatima poručiti da mogu dati još više od sebe“, kazao je Alen. Za ostvarenje cilja kandidatima trebalo je još 8, 2 kg. U ukupnom rezultati slabiji su postotak ostvarili kandidati crvenog tima te su oni morali odlučiti koga žele poslati kući.

teški trenuci Kandidat 'Života na vagi' otvoreno o ovisnosti koja ga je zarobila: 'Razorio sam obitelj'

Iako je Edo izričito zabranio crvenima da se netko sam izbaci, Marino je ipak rekao da on želi izaći iz kuće.

„Jako sam loš u svemu“, komentirao je Marino na Marijanino pitanje zašto želi napustiti show. Roko i Ivan nikako nisu bili za opciju da izađe Marino, pa je tako Roko glasao za Danijelu, a Ivan za Juliju. Marino je glasao za Anu, Julija za Roberta, a Danijela za Marina. Mirna je glasala za Marina, što je izazvalo burnu Ivanovu reakciju koji smatra kako se nije vodila svojim principom da izbacuje najlošijeg jer je po tome trebala izbaciti Danijelu koja joj je prijateljica. Ana je glasala za Marina te tako presudila o njegovu odlasku.

Marino je u show došao sa 167,1 kg, a izlazi sa 148,2 kg što je gubitak od 18,9 kg.

Coronavirus - Traffic control Neustrelitz
NISU NIŠTA PRIMJETILI
Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • tigi:

    koja je ona mirna pokvarenjača dvolična sad bi se svi dečki trebali dogovoriti i nju izbaciti

  • Zekonja:

    Freak show - mogli bi raditi u cirkusu.