Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA VISOKOJ NOZI

Žene dinastije Mamić: Predane kućanice odrekle su se karijera, ali ne i života dostojnog kraljica

Marina Mamić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
07.10.2016.
u 10:54

Njihove jače polovice uvijek su se predano brinule o tome da njima i njihovoj djeci nikada ništa ne nedostaje, a one su se brinule i brinu se o obitelji

Glasine o bračnoj krizi Monike Kravić Mamić (34) i Marija Mamića (34) mogle su se čuti još prije godinu i pol dana, piše Story. Iako supružnici više ne žive zajedno jer se Mario nakon osam godina braka iselio iz njihova zajedničkog doma na Tuškancu, njihovi bližnji još se nadaju da se par ipak neće razvesti. I Marijev stric Zoran Mamić navodno je već predao papire za razvod braka od druge supruge Ane Šikić.

Skupocjene umjetnine

Iznenadni krah brakova u jednoj od najbogatijih obitelji u zemlji potaknuo je nagađanja o tome zašto su žene iz klana Mamić baš sada, kada se vode opsežne istrage u kojima se Mamićeve tereti da su iz Dinama raznim financijskim malverzacijama nezakonito izvukli više od deset milijuna eura, ostavljene. Jer, barem je takav bio dojam javnosti, njihove jače polovice uvijek su se predano brinule o tome da njima i njihovoj djeci nikada ništa ne nedostaje.

Svima je dobro poznato da se život obitelji Mamić godinama odvijao na visokoj nozi. Živjeli su u raskošnim kućama u elitnom dijelu metropole, vozili skupe automobile, ljeti krstarili privatnim jahtama, uživali na putovanjima i skijanjima, a uz kompleks stanova na moru posjeduju i skupocjene umjetnine. Žene obitelji Mamić uvijek su bile dotjerane i u brendiranoj odjeći, a samo se nakit, torbe, cipele, krzna i popratni asesoar ženskog dijela obitelji procjenjuju na stotine tisuća eura. Za sve to nisu morale raditi, već su uživale privilegij da se mogu potpuno posvetiti djeci i obiteljskom životu. Tako se i Monika, nakon što se 2008. udala za Marija Mamića te mu iste godine rodila prvog sina Josipa, a četiri godine poslije i drugog nasljednika Jakova, pretvorila u kućanicu. Dala je otkaz na Novoj TV gdje je radila kao voditeljica te se do 2014., kada je na RTL-u kratko vodila emisiju Extra Magazin, nije pojavljivala u javnosti.

Iza Zdravka Mamića jedan je razvod, s prvom suprugom Nadom, a sada je u braku s Marinom Mamić. Od svih žena u obitelji o njoj javnost najmanje zna. Suzdržana i uglađena brineta nikad se nije eksponirala. Iako su je mnogi željeli intervjuirati, ona je to odbijala. Zdravko je opisuje kao ženu koja ga je opčinila time što je iznimno zgodna, atraktivna i visoka. Upoznali su se 1994. dok je bila tajnica u tvrtki Davora Šterna. Imaju dvije kćeri Luciju i Ivu. Svaki dan navodno kuha, šeće šumom te redovito odlazi u crkvu.

Ona je postavila uvjet da ne želi njegov posao u kući i nije željela ni u što od toga biti involvirana. Njihove kćeri žive potpuno izvan oka javnosti. Kućanica je vlasnica dvaju luksuznih stanova u Cvjetnom prolazu. Prema potpisanim ugovorima, Marina je stan od 96,9 četvornih metara i s povećom terasom platila 884.315 eura, a drugi stan od 70 četvornih metara 368.000 eura.

Kuhanje i crkva nezaobilazni

I Zoran Mamić iza sebe već ima jedan brak, sa stomatologinjom i dizajnericom interijera Vanjom Mamić. Za Zorana se udala kad je imala 22 godine, zanemarila je karijeru i posvetila se obitelji i jahanju. Nakon što je iz medija doznala za suprugovu aferu s Anom Šikić, odlučila se rastati.

I Ana Šikić nestala je iz javnosti nakon udaje za 45-godišnjeg Zorana Mamića. Sve što se o njoj zna jest da je od njega osam godina mlađa Riječanka ekonomistica koja je prije braka imala svoju PR agenciju. Zoran joj je na početku veze rentao stan na Ravnicama koji je svojim igračima kupila uprava kluba, a danas živi u njihovu domu u Zagrebu.

>>Krah braka: Zoran Mamić i Ana Šikić se razvode

Ključne riječi

Komentara 35

CI
cirep22
12:59 07.10.2016.

Mamićima tri članka dnevno na ovom portalu, a o poskupljenju struje zbog Milanovićevog pogodivanje i Mrsićevih 10 milijuna zamračenih kuna 3 članka u zadnja 3 tjedna i to sve nešto u rukavicama jer novinarima je zabranjeno te afere istraživati. Mislim da je jasno tko kontrolira medije u Hrvatskoj. Evo vam Mamići, neka se javnost njima hrani, a Milanović i Mrsić neka uživaju u milijunima državnog novca.

GU
gustirna
13:09 07.10.2016.

i nije niti jedna radila dvije godine bez licence i pokrala drzavu za gotovo dva miljuna kuna kao supruga dinastije milanovic....

SA
samograd
13:19 07.10.2016.

Kako živi Milka Mesić , Josipovićeva kćer i supruga,supruga Miranda Mrsića i mnoge druge supruge slavnih antifašista i ljevičara ,oni-e su po defaultu čisti ! Trančirate samo one koji nisu iz tog krda , što ste radili Ankici Tuđman i njezinoj obitelji ,tako dans radite Mamićima . Dovoljno da ih se krene medijski pretvarati u bezdušne kriminalce i na kraju bili osuđeni ili ne svi iz tih obitelji postaju šljam . Dok lopovski transgeneracijski komunistički okot desetljećima pustoši Hrvatku njohovo gujinje gnijezdo ostaje zaštićeno , nadam se da dolazi vrijeme da će i leftardi ( kombinacija riječi left-lijevo , retard) doći pod povećalo i da će njihova skoro stoljetna nirvana biti narušena kucanjem policije na vrata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije