Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jane Seymour

'Žena vrač' izgleda senzacionalno! Prošle godine proslavila je 70.rođendan, a sada je oduševila fotkom s plaže

George Clooney dobitnik nagrade za životno djelo Američkog filmskog instituta
Foto: BT1
1/11
13.01.2022.
u 23:30

Glumica Jane Seymour proslavila se ulogom u popularnoj seriji 'Doktorica Quinn žena vrača', a čini se kako od tada nije puno promijenila.

Glumica Jane Seymour proslavila se ulogom u popularnoj seriji 'Doktorica Quinn žena vrača', a čini se kako od tada nije puno promijenila. Dokaz tome je i najnovija fotografija koju je podijelila na Instagram profilu. Jane je pozirala u crnom kupaćem kostimu, a objava je oduševila brojne obožavatelje koji su se zapitali kako je moguće da i sa 70 godina izgleda kao u vrijeme najveće slave.

Uz fotografiju je napisala kako je iznimno sretna što je kroz godine uspjela okupiti odlične ljude koji su prate na društvenim mrežama, te je pozvala sve da budu podrška jedni drugima, a upitala je pratitelje i koje su njihove novogodišnje želje.

"Kakva žena","Izgledaš nevjerojatno", "Predivna", "Odlična fotografija", "Savršena žena", "Divna kao i uvijek", samo su neki od komentara pratitelja, a dio je otkrio i svoje novogodišnje želje.

Poznato je da glumica nije pobornica estetskih operacija, a otkrila je kako svoj mladolik izgled duge isključivo vježbanju i zdravoj prehrani.

-Pokušavam ostati u formi i jesti zdravo. Redovito vježbam i šetam po plaži, ali nikad nisam na dijeti. Sve umjereno, to je moj recept- otkrila je glumica te se pohvalila da ima istu težinu kakvu je imala i sa 17 godina.

Serija 'Doktorica Quinn žena vrača' premijerno je prikazana 1993. godine i emitirala se pet godina, a glumačka ekipa nedavno se ponovno okupila se povodom 60. rođendana Joea Landa.

Inače, glumica je  u sretnom braku s redateljem Davidom Greenom. Za njih je fatalan bio jedan susret nakon što se 38 godina nisu vidjeli ni čuli. Sve se odigralo nakon što je Jane saznala da je suprug James Keach vara sa zajedničkom poznanicom, a u isto to vrijeme i David je shvatio da je njegov dugogodišnji brak gotov. 

- Slučajno smo se sreli, shvatili da smo oboje slobodni i zajedno smo od tog trenutka. Srećom, nisam uopće morala izlaziti na spojeve- ispričala je glumica.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
05:52 14.01.2022.

Nije zena vraca nego zena-vrac. Sto je malo nespretan prijevod za medicine woman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije