Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVATELJI IZNENAĐENI

Supruga izgubila okladu pa zapjevala: Tony, pa pjeva bolje od tebe!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Facebook
15.04.2019.
u 11:55

Dubravka Cetinski izgubila je okladu i zapjevala hit svog supruga Tonyja ''Nek' ti bude ljubav sva''. Mnoge je iznenadila svojim vokalnim sposobnostima.

Supruga Tonyja Cetinskog mnoge je ugodno iznenadila svojim glasovnim sposobnostima. Naime, Dubravka je izgubila okladu i morala zapjevati, a u njezinoj izvedbi posebno je uživao Tony koji je snimio njezin nastup i podijelio ga sa svojim obožavateljima.

"I tako draga kad se voliš kladiti katkad se i izgubi pa sad ti meni pjevaj malo", napisao je pjevač u opisu snimke. Dubravka je pustila glas i zapjevala pjesmu 'Nek ti bude ljubav sva' s kojom nas je Tony predstavljao na Euroviziji 1994. godine. Svojom izvedbom iznenadila je mnogobrojne obožavatelje koji nisu krili svoje oduševljenje. 

"Nemam glazbenu naobrazbu, ali imam uho... znaš pjevati, imaš osjećaj za dikciju, ritam, glazbu..Razmisli da muža pratiš na koncertima (na stageu). Gđo Cetinski. Vi znate pjevati", glasi jedan od komentara s kojim su se mnogi složili. 

"Odlična je", "Tony, ženica ti je divna", "Pjeva bolje od tebe, girl power", poručili su drugi ispod videa. 

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi!

Ključne riječi

Komentara 4

PU
pusporty
12:14 15.04.2019.

Žena od Cetinskog? Čuo sam za njoke od krumpira,valjuške od tijesta...

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
13:42 15.04.2019.

...pa dobro sad, jeste li vi ikada čuli Tonija kako pjeva!? Svatko pjeva bolje od Tonija! Čemu čuđenje!? :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije