Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban povod

Željko Kerum u rijetkoj objavi pokazao suprugu i djecu, fotkom su ovjekovječili poseban dan

Foto: Miranda Čikotić/Pixsell, Ivana Ivanović/Pixsell, Ivo Čagalj/Pixsell
1/10
16.05.2022.
u 18:24

Obitelj je na fotografiji u svečanom izdanju, a u opisu je bivši splitski gradonačelnik otkrio o čemu je riječ.

Bivši splitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum (61) na svojem je Facebook profilu objavio rijetku fotografiju s obitelji za koju je imao poseban povod. Kerum je na fotografiji pozirao sa suprugom Fani (37) i njihovo troje djece, a u opisu je otkrio o kojem se povodu radi.

- Danas je moj sin Zvonimir primio sakrament Svete Pričesti. Neka mu je sa srećom i neka ga dragi Bog čuva - napisao je Željko uz obiteljsku fotografiju koju možete pogledati OVDJE.

Obitelj je na fotografiji u svečanom izdanju. Lijepa Fani za ovu je priliku odabrala elegantan bijeli komplet koji je naglasio njezinu besprijekornu liniju kojom plijeni pažnju. Supruga bivšeg splitskog gradonačelnika bila je decentno našminkana, a frizuru je oblikovala u lagane lokne. Kerum je nosio bijelu košulju i kravatu.

Podsjetimo, bivši splitski gradonačelnik sve je šokirao kada je 2009. godine u emisiji TV Dalmacije objavio kako je već pet godina u vezi s mlađahnom Fani te da čekaju dijete. Željko i Fani vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelji, a zajedno imaju troje djece: kćer Eleonoru i sinove Zvonimira i Frana. Dodajmo da Željko iz prvog braka ima još troje djece: sinove Joška i Zvonu te kćer Nevu.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije