Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Željko iz 'Ljubav je na selu' postao je tata: Dobili smo najbolji dar

Foto: Facebook
1/3
09.12.2019.
u 12:56

– I mama i malena su dobro. Došle su kući na svetog Nikolu. Dobili smo najbolji dar za svetog Nikolu! – izjavio je Željko.

U desetoj sezoni RTL-ova showa "Ljubav je na selu" upoznali smo Željka Bilića koji se u show prijavio s namjerom da pronađe idealnu partnericu.

Maja, Jacquelin, Ruža i Paulina došle su na Željkovu farmu s ciljem da ga osvoje, ali nisu ga očarale. Ipak, ovaj show je pomogao Željku da pronađe svoju srodnu dušu. Preko društvenih mreža javila su mu se njegova sadašnja djevojka Felina i ljubav je brzo planula. Felina i Željko u petak su  postali i roditelji malene Emili. 

– I mama i malena su dobro. Došle su kući na svetog Nikolu. Dobili smo najbolji dar za svetog Nikolu! – izjavio je Željko za RTL. Najavio je i kako je vjenčanje u planu za sljedeću godinu, a imaju i točan datum svadbe.

– Ženimo se 12. rujna 2020. godine. Pozvat ćemo na svadbu sve natjecatelje iz desete sezone "Ljubav je na selu" – rekao je Željko. 

Pogledajte koji parovi su pronašli srodne duže zahvaljujući showu "Ljubav je na selu"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Syssko
Syssko
13:19 09.12.2019.

Kad ga čovjek gleda i sluša mislio bi da lik pojma nema di šta i kako to ide! 😜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije