Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna idila

Par iz showa 'Ljubav je na selu': Antonija se udomaćila u Kanadi i uživa sa Srećkom

Foto: Instagram
1/6
03.12.2019.
u 12:49

Antonija često objavljuje fotografije iz Kanade, a obožavatelji pitaju kad će se čuti svadbena zvona

Srećko Ponjavica i Antonija Beščec svoju ljubavnu sreću pronašli su zahvaljujući RTL-ovu showu "Ljubav je na selu". Zaljubili su se i poljubili odmah prvu večer kad su se upoznali, a nakon showa Antonija je otišla u Kanadu gdje Srećko živi. 

Antonija je priznala kako ju je Srećko privukao i osvojio jer je zgodan, a pala je i na njegovu osobnost i sada uživaju u zajedničkom životu, čemu su dokaz i fotografije koje par objavljuje na društvenim mrežama, a prijatelji ih stalno ispituju kada će vjenčanje. Iako se na Viru navikla na blage zime i lijepo vrijeme, Antoniji odgovara i kanadska hladnoća i uživa u lijepim zimskim prizorima koje objavljuje na Instagramu.

Kod Srećka se udomaćila i pohvalila se kako je ukrasila dom za blagdane koji nam dolaze. Srećko ima 33 godine i u Kanadi živi od rođenja te kaže, iako se osjeća kao Kanađanin, da je kulturološki više Hrvat.

Srećko  radi kao menadžer za financijske usluge u prodavaonici automobila, a ostatak vremena provodi na farmi zajedno sa svojim ocem, gdje na 130 hektara uzgajaju pšenicu, žito, a bave se i stočarstvom.

Ključne riječi

Komentara 1

GR
gragakarlovac
17:05 03.12.2019.

Ostanite tamo ako ste pametni! Razlike izmedu Svijetskog lidera i balkanske špilje - Kanadani nedavno imali izbore i Trudeau je izgubio vlast pa mora u koaliciju. opozicija rekla da će raditi zajedno do izbora jer je to za dobrobit svih građana. A MI? naša predsjednica kaže da će nositi kolače u zatvor za kriminalca iz inata prema Hrvatskim građanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije