Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima slatke brige

Željka Klemenčić odlučila je napustiti show 'Tri, dva, jedan – kuhaj'

Tri,dva,jedan -kuhaj
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
03.03.2017.
u 14:31

Žejka će uskoro roditi i zato je posao u žiriju RTL-ova kulinarskog showa prepustila Žakline Troskot.

Nakon dvadeset epizoda, Željka Klemenčić odlučila je svoje'sudačko mjesto u žiriju popularnog RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' staviti u drugi plan.

Naime, Željka u ožujku očekuje rođenje svog prvog djeteta, pa je drvenu kuhaču na kojoj natjecateljima dijeli ocjene prepustila drugome!

Tako će chefovi Tomislav Špiček i Ivan Pažanin od ponedjeljka, 6. ožujka, ugostiti novu članicu žirija, Žakline Troskot, gledateljima otprije poznatu kao članicu žirija slastičarskog showa 'Tri, dva, jedan – peci!'.

Žaklinina poslovna karijera u samom početku nije imala nikakve poveznice s kuhanjem. Radila je u banci kao diplomirana ekonomistica, pa potom u marketingu, ali od rane mladosti beskrajno uživa u stvaranju ukusnih slastica i kulinarskih delicija. Nakon brojnih pohvala koje je dobila za svoje vlastite recepte, ideja o otvaranju slastičarnice došla je sasvim logično – 2010. u Zagrebu otvara slastičarnicu 'Amelie' (sada ih već ima tri), u kojoj nudi slastice izrađene od sastojaka domaće proizvodnje.

Žakline neprestano radi na uvođenju novih okusa i inovacija u ponudu svoje slastičarnice, koju prepoznaje i struka. Najnovija slastica od četiri sloja, Vranyczany torta, dobitnica je priznanja za najbolju tortu stručnog žirija u sklopu natječaja Tortoboj na Festivalu slastica Slatki gušti.

„Prvi savjet vezan za kulinarstvo jest da moraš voljeti ovaj posao. Doista moraš osjećati da se u tome možeš izraziti. Ja sam to osjećala i promijenila sam svoju odluku o budućem zanimanju. To je poziv koji moraš osjetiti, to nije nešto što možeš na silu naučiti jer ipak se radi o teškom i zahtjevnom poslu za koji je potrebno puno ljubavi i predanosti“, objašnjava Žakline dodajući kako se često sjeti prvog recepta za špagete bolognese, koji joj je mama diktirala dok je ona stajala na malom stolcu uz štednjak i kuhala.

>>Zgodni chef baca lonce po kuhinji kad mu se zacrni pred očima

>>Doris Pinčić Rogoznica sinu za treći rođendan pripremila tri fešte​

Komentara 1

RI
rikavac
17:27 03.03.2017.

jes kad bi Rtl prestao emitirat taj show bilo bi naj bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije