Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri,dva,jedan -kuhaj!

Imamo trudnicu pa nas je prvi put četvero u žiriju

Tri,dva,jedan -kuhaj
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/9
04.01.2017.
u 08:21

U četvrtoj sezoni kulinarske emisije RTL-a u žiriju su opet kuhar Tomislav Špiček, Ivan Pažanin i Željka Klemenčić, koja čeka bebu

Četvrta sezona, novih deset natjecateljskih parova, sto zadataka, novih pet kilograma viška koje, kako kaže, po sezoni dobije vodeći show glumica Doris Pinčić Rogoznica i prvi put četiri člana žirija jer – Željka Klemenčić je trudna. Ukratko počelo je snimanje kulinarske emisije RTL-a “Tri, dva, jedankuhaj!”, a najavio ga je Tomislav Špiček večerom koju je pripremio za kolege u restoranu Kaptolska klet u kojem je šef kuhinje.

Stres nestaje uz obitelj

– Stresnije je sigurno biti šef restorana nego žirirati u kulinarskom showu, ali i popularnost nosi svoje probleme. Treba za ljude biti stalno dobro raspoložen, a to ne možeš uvijek. Mene od Kaptola do Trga zaustavi 20 ljudi, žele se smijati i razgovarati i ta je strana malo zamorna – govori Špiček dok peče patkice na roštilju i rola štrukle pa kaže da dnevno ne radi manje od deset sati, a u kuhinji nadzire 14 ljudi. Što se tiče njegovih kolega iz žirija, o Ivanu Pažaninu kaže da izgleda bolje nego lani, a za trudnu Željku Klemenčić kaže:

– Ma tu nema problema. Ja sam na Sv. Duhu svladao dvodnevni porodnički tečaj tako da, ako se što dogodi, mogu reagirati na vrijeme. Dugo je to čekala i baš mi je drago zbog nje!

Mnogi ga percipiraju kao strogog i on to ne niječe jer je uvjeren da dobru ocjenu treba zaraditi.

– Kada sam počinjao raditi, trebao sam se zbilja pokazati jako dobrim da bi me pohvalili. U kuhinji trebaju biti čvrsti ljudi, ne ide to mile-lale... Od stresa se oslobađam kada izađem iz kuhinje, i to uz obitelj. Odemo na plivanje ili u prirodu. Moji roditelji bave se poljoprivredom pa me opušta provesti dan s tatom u šumi gdje se samo s njim mogu svađati, ni s kim drugim – smije se Špiček.

A kada je o strogosti riječ, ista kao i u prethodnim sezonama prema kandidatima bit će i Željka Klemenčić.

– Ljudi misle da sam stroža nego što jesam, a dokaz je da više pamte vizualni dojam nego ocjene koje dajem. Naime, uvijek sam davala više ocjene od ostalih – kaže pa o trudnoći dodaje:

– Nisam imala mučnine, želudac me služi dobro, nisam osjetljiva trudnica, ali s obzirom na stanje, možda si eventualno ove godine dopustim da neko jelo ne kušam. Do sada sam kušala baš sva jela kandidata.

Kada je o njezinu kuhanju riječ, kaže: – Kuham za sebe i obitelj i jako jednostavno. Volim sva jela koja se kuhaju u velikom loncu, sve cušpajze, mesa u komadu i dobra sam s tijestima svih vrsta, dizanim, vučenim, prhkim.

Njihov kolega s mora, Ivan Pažanin, šef restorana u Trogiru, vrstan je u mediteranskim jelima, a od nove sezone, kaže, očekuje da bude još zaigranija.

– Bit ću opušteniji. Već je splasnula i popularnost i prepoznavanje na ulici, ali sad će se to vratiti! – šali se za kraj.

Komentara 2

FA
Fake
10:44 04.01.2017.

Odlična emisija sa odličnim voditeljima.Bravo,svaka čast i samo tako i dalje.

RA
raikonen
12:42 04.01.2017.

Opa, tko ga je napaco

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije