Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djevojke ga napadale

Zdravko Čolić otkrio s kim je izgubio nevinost: Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rijeka, čista idila

zdravko čolić
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/5
14.03.2017.
u 12:43

Glazbenik je priznao, prenosi hercegovina.info da je svoje prvo seksualno iskustvo imao s jednom pastiricom

Otkako se prije više od četiri desetljeća pojavio na glazbenoj sceni, Zdravko Čolić mami ženske uzdahe. 

Na njegovu kućnu adresu u Sarajevu na početku karijere dnevno mu je stizalo više od 500 pisama obožavateljica, a pisma su mu stizala i u Valjevo, gdje je služio vojni rok, a hercegovina.info iskopala je ispovijest ovog glazbenika u kojoj je otkrio i kada je i gdje je imao svoje prvo seksualno iskustvo.

– Prvi seks doživio sam s jednom pastiricom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rijeka, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce kao dijete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i prije toga seksualnost visila u zraku. U okolini Mostara postoji mjesto Potoci gdje su me više puta "napale" starije djevojke. Jedna od njih, s velikim grudima i malom stražnjicom baš mi se svidjela – ispričao je glazbenik. 

>>Zdravko Čolić: 'Dom mi je gdje god me ljudi vole'

>>Za doček Nove godine Zdravko Čolić će zaraditi 100.000 eura, evo koliko će ostali

Ključne riječi

Komentara 6

AM
Axis Mundi
15:43 14.03.2017.

skoro pedeset godina je čovjek na sceni, i onda hajmo intervju "o prvom seksualnom iskustvu"...: prevrćem očima : koja je stvarna namjera?

IV
ivan3
16:19 14.03.2017.

mozda je to bila ovca,a pastirica je drzala za usi da ne pobigne

ST
stormrider
15:06 14.03.2017.

Kako se zvao Pastir? Miodrag?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije